Så blir du en perfekt wingman till din kompis

Så blir du en perfekt wingman till din kompis

Ser du hur din kompis har en mega-crush men inte vågar ta första steget? Ta själv tag i saken och bli den bästa wingmannen din kompis någonsin haft!

1. Lyssna och förbered dig. För att bli den ultimata wingmanen gäller det att du tar reda på exakt vilken sorts kille eller tjej din kompis är ute efter. Sedan är det bara att börja spana!

via GIPHY

2. Håll tyst. En bra Wingman berättar gärna gulliga historier om din kompis inför hennes ragg, men förstår när det är dags att hålla tillbaka och inte berätta om de mindre smickrande egenskaper din kompis har.

via GIPHY

3. Komplimang-regn! Att överösa din kompis med komplimanger inför hennes ragg är däremot A och O som wingman. Men passa dig för att överdriva, då låter det mest inövat och oäkta.

via GIPHY

Läs också: 35 frågor som gör att din crush blir kär i dig

4. All in för din kompis. Du struntar i dina eventuella chanser att få ragg och går all in för att hitta din kompis love of her life.

via GIPHY

5. Fuldans på festen, check! Allt för att din kompis ska bli ännu snyggare än vad hon redan är.

via GIPHY

6. Visa hur mycket du älskar henne! Att vara älskad ses för många som attraktivt och ragget kommer definitivt vilja veta mer om din populära kompis.

via GIPHY

7. Fejkragga. Du raggar på din kompis crush bästa vän, trots att du inte alls är intresserad av hen. Men om ni blir kompisar, lämnas din kompis och hennes fling ensamma kvar, och måste då tvingas prata med varandra. Win!

via GIPHY

8. Var misstänksam. En bra wingman råkar inte winga ihop sin bästis med vem som helst. Nej, hen ska vara den perfekta personen för att duga åt din kompis. Därför måste du ha ett extra öga på varningstecken.

via GIPHY

Läs också: Så vet du om din crush är rätt för dig

9. Hej då egot! Tänk att din kompis är drottningen och du är en prinsessa. Sätt henne i första rummet och framhäv hennes bästa sidor.

via GIPHY

10. Winga inte din vän konstant. Försök inte para ihop henne med killen mitt emot henne i datasalen eller tjejen i kassan på skolans café. Risken finns att hon inte uppskattar dina försök, utan tvärtom bara blir irriterad på dig.

via GIPHY

11. Finns där för henne. Följ med som stöd för din kompis på den där handbollsmatchen när hennes ragg spelar. Även om du tycker handboll är dötråkigt så är det din plikt som den perfekta wingmannen.

via GIPHY

12. Våga! Om inte din kompis vågar gå fram till snyggingen och hens gäng på rasten, måste du våga göra det istället. Din kompis har inget annat val än att hänga på. Och även om hon hatar dig just i det ögonblicket så är det dig hon tackar när kärleken checkar in.

via GIPHY

13. Ge dem space. När du till slut håvat in snyggingen till din kompis, går du snällt åt sidan och myser av ditt mästerverk på håll genom att lämna turturduvorna ifred.

via GIPHY

Läs också:
Så flörtar du på nya sätt i skolan
Så går du vidare om du blivit dumpad
Kärleksproblemen vi alla behöver hjälp med (vi har svaren!)

Foto: IBL