Annons

Annons

Kärleksproblemen vi alla behöver hjälp med (nu har vi svaren!)

Är han en fuckboy?


Otrohet, känslor för någon annan och orgasm. FRIDA ger dig svar på kärleksproblemen du alltid undrat över.

1. Har varit otrogen tidigare

Du har träffat en ny person som du verkligen är kär i, men inombords gnager detaljen att du faktiskt var otrogen i ditt förra förhållande. Om du känner att det är något du behöver dela med dig av ska du självklart göra det. Men det är absolut inget måste, er relation är någonting som inte behöver jämföras med din förra. Känner du att det inte kommer hända igen så spelar det egentligen ingen större roll om din partner vet det eller inte.

2. Kär i två personer

Det kan låta som ett lyxproblem när man har flera att välja på men det är riktigt jobbigt när det känns omöjligt att välja vem man egentligen helst vill ha. Det som behövs här är tid, så småningom kommer det bli klart för dig vem (om det är ens någon av dem) som du känner starkast för. Fram till dess kan du behöva bryta med båda för att se om du tänker på någon av dem lite mer. En göra en klassisk plus- och minuslista för båda personerna kan även få dig att se det svart på vitt.
Kär i två personerBildkälla

3. Tjatar om orgasm

När du och din partner har sex ställer hen alltid frågan: ”Kommer du?”. Vilket du inte gör. Ganska irriterande och stressande – vilket gör att du är ännu längre ifrån att faktiskt få orgasm. Prata med hen och berätta hur du vill ha det (om du inte vet kan ni testa er fram tillsammans!). Berätta även att personen inte behöver fråga hela tiden – hen kommer garanterat märka när det väl händer.

4. Borde jag göra slut?

Ni är förbi nyförälskelse-fasen och förhållandet har blivit vardag. Plötsligt känns inte känslorna lika starka och du kanske till och med har blivit lite intresserad av någon annan. Är det dags att göra slut? Innan du gör någonting förhastat borde du ge det lite tid och låta känslorna landa. Så småningom kommer det bli klart för dig om ni borde fortsätta vara tillsammans eller inte.
Borde jag göra slut?Bildkälla

5. Flörtar med andra

Du upptäcker att den du är tillsammans med kommenterar andra tjejers bilder på Instagram och skickar snaps som hen egentligen bara borde skicka till dig. Räknas det som otrohet? Det är bara du själv som bestämmer var gränsen går men om magkänslan säger att det är fel så är det med största sannolikhet det. Utgå ifrån principen att du ska behandla andra som du själv vill bli behandlad. Om du blir sårad av det måste du ta upp den med din partner.

6. Kär i en fuckboy

Ni ses och har sex, men sedan blir det ingenting mer. Nu har du fått känslor för personen medan hen bara hör av sig när hen vill ligga. Det är dags att bryta! Självklart kan du berätta om dina känslor och se vad du får för respons. Förmodligen är ni inte på samma nivå men då har du fått det bekräftat. Om personen inte vill ha en relation så är det dags att sluta ses. Du kommer bara bli ännu mer sårad. Vi vet att det är svårt, men gör dig själv en tjänst och radera hens nummer.

7. Obesvarade känslor

Din kompis har precis avslöjat att hen har känslor för dig. Allt hade varit perfekt, om känslorna hade varit besvarade det vill säga. Här gäller det att vara rak och ärlig. Berätta att du tyvärr inte gillar personen på samma sätt och låt er relation läggas på is ett tag. Hen kan inte komma över sina känslor om du hör av dig hela tiden och vill ses. Låt det ta sin tid så kommer ni säkert hitta tillbaka till varandra så småningom.
Obesvarade känslorBildkälla

8. Vågar inte berätta min sexfantasi

Så sexet är helt okej och ni har det härligt tillsammans, men det finns ändå en ny sak som du skulle vilja testa. Du vet bara inte hur du ska ta upp det ganska laddade ämnet. Det är självklart olika från par till par men fundera på när ni känner er som mest avslappnade, är det under en filmkväll eller när ni myser i sängen? Säg det då och inled med att du har tänkt på en sak som du gärna skulle vilja testa. Med största sannolikhet kommer din partner älska att du öppnar upp dig.

Annons
Gilla FRIDA på Facebook

Läs också:
Hur ni sover tillsammans avslöjar hur ert förhållande är
Sexfrågorna du inte vågar ställa men som vi har svaret på
11 saker du inte visste om snoppen

Av: Malin Engelbrektsson
Foto: IBL (Warner brothers)

Annons
Annons


AnnonsLaddar