Selena-Gomez-AMAS

Selena Gomez är tillbaka! – se hennes känslosamma tal

Tidigare i höst ställde Selena Gomez in resten av sin turné på grund av hälsoproblem. Sen dess har hon knappt synts till. Men igår kom hon tillbaka under American Music Awards, där hon höll ett känslosamt tal.

Det var i slutet av augusti i år som Selena Gomez ställde in resten av sin turné. Anledningen var att hon ville fokusera på sin hälsa och det bästa för henne just då var att ta ledigt. Sen dess har Selena knappt synts till och det har rapporterats om att hon varit på rehab. Men igår kom Selena tillbaka.

Läs mer: Selena Gomez är sjuk – tar ledigt resten av året

Igår gick American Music Awards av stapeln. En av dem som vann var Selena. Hon tog emot priset som bästa kvinnliga artist i pop/rock-kategorin. När Selena höll sitt tacktal passade hon på att ta upp hur hon mått på sistone.

I talet sa hon bland annat:

”Jag tror det är säkert att säga att de flesta av er vet mycket om mitt liv, vare sig jag gillar det eller inte. Jag behövde stanna upp, för jag hade allting och jag var helt förstörd inuti.”

Med tårar i ögonen fortsatte hon att berätta att hon höll sig själv samman så att hon inte skulle göra någon besviken, men att hon höll sig själv samman för mycket varpå hon svek sig själv. Hon sa också att hon inte vill se folks kroppar på Instagram utan hon vill se vad som finns inuti, och att hon inte söker bekräftelse eller behöver bekräftelse längre.

Hon tackade därefter fansen för deras stöd och avslutade med att säga:

”Om du är sönder, så behöver du inte fortsätta vara sönder. Vare sig du respekterar mig eller inte, så är det en sak du borde veta om mig och det är att jag bryr mig om folk.”

Se hela talet här nedan!

Läs mer:
Selena Gomez ex-pojkvän: ”Jag älskar henne fortfarande”
Så mycket tjänar Selena Gomez på Instagram
Justin Bieber anklagar Selena Gomez för otrohet – med Zayn Malik

Foto: IBL