Annons

Annons

Selena Gomez ex-pojkvän: ”Jag älskar henne fortfarande”Alla älskar Selena Gomez! Men vissa går steget längre än andra. I en post på Instagram talar nu hennes ex ut om sin kärlek till stjärnan.

Selena Gomez har sedan sitt förhållande med Justin Bieber legat lågt med att visa upp sitt kärleksliv i media. Men det är inte lätt att vara queen och älskad av alla. Hennes ex tenderar nämligen att fortfarande visa upp sina känslor för stjärnan – efter att det har tagit slut. Du minns väl Justin Biebers throw back thursday som han postade på Instagram för några månader sedan?

Annons

Läs också: Selena om den värsta tiden med Justin ”ingen visste allt!”

Gilla FRIDA på Facebook

Nu har ännu ett ex gått ut med sina känslor för stjärnan. Det är ingen mindre än Samuel Krost, nära vän till Gigi Hadid som i ett inlägg på Instagram sagt att han fortfarande älskar Selena. Samtidigt ryter han ifrån till de som inte vill lämna henne ifred.

”Selena är en riktig tjej med riktiga känslor. Alla ni ytliga människor som inte är nöjda med era kärleksliv, förstå att kärlek är äkta. Även om vi har gått skilda vägar, så vet jag åtminstone att kärlek existerar”, skriver han i bilden, som han senare tog bort.

Samuel Krost posted then deleted!

Ett foto publicerat av Selena Gomez Updates ⭐️ (@selenamgomezfanss)

Han avslutar inlägget med ”jag älskar dig” och taggar sedan Selena i kommentarsfältet för att hon ska se posten.

Läs även:
Se när Selena Gomez smyger hem till ett fan och överraskar
Kändisarna som blivit kära på jobbet
Video: Se Justin Biebers ”Sorry” ur tjejens perspektiv

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar