Annons

Annons

Justin Bieber anklagar Selena Gomez för otrohet – med Zayn Malik

Justin Bieber anklagar Selena Gomez för att ha varit otrogen med Zayn Malik.Justin Biebers och Selena Gomez Instagram-bråk fortsätter. Nu anklagar Justin henne för att ha varit otrogen med Zayn Malik när de var tillsammans.

Bråket mellan Justin Bieber och Selena Gomez fortsätter och nu har ytterligare en superstjärna dragits in i konflikten. I sitt senaste utspel anklagar nämligen Bieber sin ex-flickvän för att under deras förhållande ha varit otrogen med Zayn Malik. Eh… What?!

Annons

Läs: Selena till Justin på Instagram: ”Sluta lägga upp bilder på din flickvän”

I en kommentar på Instagram, som nu har raderats, anklagar Selena även Justin för att ha varit otrogen mot henne:

Gilla FRIDA på Facebook

”Lustigt att de som varit otrogna flera gånger pekar finger åt de som var förlåtande och stöttande, inte konstigt att fansen är arga. Sorgligt. All kärlek”.

Justin valde snabbt att svara på kommentaren, som även den har tagits bort, och skriver i den att det faktiskt var Selena som var otrogen mot honom. Han nämner till och med Zayns namn i sin kommentar:

”Jag var otrogen… åh, glömde jag bort dig och Zayn?”, skriver han i en kommentar, som också har tagits bort, enligt US Weekly.

Läs: Justins svar till Selena: ”Du utnyttjade mig för uppmärksamhet”

Det verkar alltså som att fansen har fått en förklaring till varför Jelena gjorde slut. Men nu undrar vi såklart hur mycket sanning det ligger i deras anklagelser? Om Selena faktiskt var otrogen med Zayn, så kan det ju betyda att Zayn i sin tur var otrogen mot sin ex-fästmö, Perrie Edwards.

Är du team Gomez eller team Bieber?

Läs också:
Justin Bieber har fotats naken igen – med påstådda flickvännen
14 saker du inte visste om Justin Bieber (som du vill veta!)
Här blir Justin Bieber chockad av fansen

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar