Annons

Annons

Så mycket tjänar Selena Gomez på InstagramSelena Gomez är en riktig stjärna, inte bara som skådespelerska och artist, utan också som Instagram-proffs. Hon tjänar nämligen galet mycket pengar per uppdatering. FRIDA vet hur mycket!

FRIDA har tidigare berättat att en av Selena Gomez bilder är den mest likeade på Instagram, och hon får inte bara mycket likes från sina närmare 93 miljoner följare, hon tjänar också grymt mycket pengar på sina uppdateringar.

Annons

Nu har ett företag i New York, som är experter på sociala medier, tagit fram vilka som är de sex mest inflytelserika på Instagram. Självklart var det bara tjejer som toppade listan. Med Selena Gomez i spetsen följer stjärnor som Rihanna, Beyoncé, Taylor Swift, Kylie Jenner och Kendall Jenner. Who run the world? GIRLS!

Gilla FRIDA på Facebook

My bbs wearing our @revivaltour collection coming soon with @samimiro ?

Ett foto publicerat av Selena Gomez (@selenagomez)

Med sina uppdateringar på Instagram, men också på sina andra sociala kanaler Facebook och Twitter tjänar Selena i snitt 4,7 miljoner kronor per UPPDATERING. Alltså, hur galet mycket är inte det?

Hemligheten bakom varför hon tjänar så stora belopp tror företaget beror på att Selena lägger upp mer privata bilder än hon gör reklam (…för hur kul hade det egentligen varit att bara se en massa reklam, vi hade ju tröttnat gaanska fort). På så vis vill fler följa henne, och se vad som händer i hennes liv. Hon får ett stort engagemang i sina poster, och når därför väldigt många när hon väl gör reklam. Smart Selena!

Läs också:
13 typiska sommarbilder som syns på din Instagram just nu
6 tips för att få det snyggaste flödet på Instagram
Tre appar som ger dig grymma Instagram-bilder i sommar

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar