Instagram-ny-livesandnings-funktion

Instagram lanserar en helt ny livesändnings-funktion

Instagram fortsätter att släppa nya funktioner och den senaste låter dig och dina vänner livesända tillsammans, även om ni inte är på samma plats.

Den senaste tiden har Instagram lanserat flera nya funktioner som att du kan länka i Insta-stories samt att reklam nu markeras ut mer tydligt. Deras senaste funktion är något helt nytt och det handlar om livesändnings-funktionen.

Det är inget nytt att du idag kan livesända via Instagram, men om du inte känner för att göra det själv så kan du bjuda in en kompis. Den nya funktionen gör nämligen så att du medan du livesänder kan bjuda in en vän och så kan de livesända samtidigt som dig och alla som tittar kan se er båda! Dessutom behöver ni inte ens vara på samma plats.

För tillfället går det bara att bjuda in en person men i framtiden kan det komma att du kan bjuda in fler. Du kan också bjuda in en och sen därefter kicka den för att bjuda in en ny.

Tänk dig när kändisarna använder den här funktionen och bjuder in andra kändisar att livesända samtidigt.

Så hur bjuder du in till din livesändning?

1. Du börjar med att starta en livesändning.
2. Därefter trycker du på den lilla figuren som finns i högra hörnet för att ”lägga till en vän”. Tryck på lägg till och sedan är det bara att köra!

Läs mer:
Nu kan du se om någon tar screenshots på dina Instagram-bilder
Sex sätt att få ett snyggare Instagram-flöde
Så döljer du om råkat gilla en gammal bild på Instagram

Foto: Instagram