Annons

Annons

Sex sätt att få ett snyggare Instagram-flödeRörigt, osammanhängande och gråa bilder. Bye bye! Dags att få en snygg helhet som ser bra ut i rutnätet av bilder på din Instagram-feed. Såhär gör du!

Välj ett ämne.
eee
Vad är ditt största intresse? Gör en grej av det och håll dig sedan till det. Om folk märker att du kan din grej kommer de se upp till dig och börja följa ditt konto.

Citat i en kolumn.
ffff
Om du vill ha ett snyggt utseende på din feed men ändå alternera mellan bilder och quotes så är det supersnyggt att lägga alla quotes mot samma vita bakgrund. Lägg sedan upp dem var tredje bild så att de hamnar i en lång rad.

Annons

Tre bilder från samma dag.
uuuu
Det är både kul och snyggt att lägga upp flera bilder från samma tillfälle. Tre är den magiska siffran. Sätt gärna ihop bilderna så att de bildar en serie, tänk serietidning!

Ha snygga mönster.
gggg
Var inte rädd för tomma ytor på din feed. En bild på bara ett par vita sneakers mot ett grönt golv, eller ett par hörlurar mot ett mönstrat tyg gör att ditt flöde får en snygg färgklick.

Tänk efter innan du publicerar.
ttt
Att få ett inbjudande och snyggt rutnät av bilder i samma stil kräver lite tid. Prova appen Preview där du i förhand kan se din feed och sedan dra dina bilder dit du vill.

Kör på enbart svart/vit.
hhh
Sååå himla snyggt att välja en svartvit färgskala på alla bilder! Ta outfit-bilder i kläder med enbart de färgerna eller ha ett svartvitt filter på alla dina bilder. Du kommer definitivt sticka ut ur mängden!

Läs också:
Här är platserna vi Instagrammat från mest under 2016
Sex smarta hacks du måste känns till på Instagram stories
Kändiskillarnas hetaste Instagram-bilder

Foto: IBL, Instagram

Annons
Annons


AnnonsLaddar