Annons

Annons

Nu kan du se om någon tar screenshots på dina Instagram-bilderBrukar du ta screenshots av bilder på Instagram? Om du inte vill att det ska synas så borde du nog sluta med det. Men som tur var gäller det bara bilder som skickas direkt till dig.

Förra veckan lanserade Instagram att du nu kan skicka bilder och videos till dina vänner direkt som sedan försvinner efter några sekunder, precis som du kan göra på Snapchat. Nu har Instagram återigen inspirerats av Snapchat och har infört funktionen att om du tar en screenshot på någons bild så får den personen ett meddelande om det.

Annons

Läs mer: Kommer Facebooks ”My day” konkurrera ut Snapchat?

Men få inte panik nu! För det gäller nämligen inte alla bilder, utan bara när du tar en skärmdump på en bild som skickats som ett direkt meddelande och som försvinner efter en stund. Den här funktionen är ingenting nytt för alla som använder Snapchat, eftersom de som sagt har samma funktion. Om du skickar en snap till någon och den personen tar en skärmdump på bilden så får du ett meddelande som säger att personen gjort det.

Så om du inte vill att personen ska veta att du tagit en screenshot på hens bild, undvik att göra det!

Läs mer:
Snart kommer du att kunna livesända på Instagram
Instagrams nya funktion kan rädda liv
Nu kan du dölja att du är online på Facebook Messenger

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar