Heta saker att göra i sängen (utan att ha sex)

Heta saker att göra i sängen (utan att ha sex)

Så det är dags att bli intim med din babe - men du varken känner för eller är redo för att ha sex. Som tur är finns det (mycket!) mer ni kan göra med varandra utan att ligga.

Utforska

Det här kan vara grymt hett att göra, oavsett om du är sugen på att ha sex eller inte. Lär känna varandras kroppar och låt hen du gillar ta på din kropp för att utforska vad du gillar mest. Har du tur kanske ni tillsammans upptäcker något nytt ni båda gillar. Hur amazing skulle inte det vara?

Fantisera mera

Att få reda på vad som egentligen händer uppe i huvudet på den du gillar kan vara superhett. För visst vill du veta vad som får hen att tända till lite extra? Kanske delar ni fantasier – eller så upptäcker du att du har fler fantasier än du vetat innan. Beskriv, berätta och fantisera tillsammans för en riktigt het stund med ihop.

Hetta upp sms:en

Det här kan få vem som helst att bli kåt! Skicka iväg ett sexigt sms till den du är sugen på och beskriv vad du skulle vilja göra med hen, vad du vill att hen gör med dig och… Ja, du fattar. Se bara till att det här är någon du litar på och kom ihåg att du aldrig är tvungen att skicka sexiga sms eller bilder oavsett vad någon annan säger.

Onanera tillsammans

Att onanera tillsammans kan vara extremt sexigt och bygger inte bara upp er intimitet utan får er också att lära känna er själva bättre. Att onanera regelbundet gör nämligen att du får bättre koll på din kropp och vad du gillar (och inte gillar). Så varför inte göra det tillsammans? Helt klart en win-win-situation.

Tips! Fyra sköna onanitips med saker du har hemma

Petting

Perfekt när du vill ha det skönt med din partner men inte gå hela vägen. Petting är helt enkelt att gosa, smeka varandra och kyssas, med eller utan kläder. Det brukar vara en stor del av förspelet men det går såklart att stanna vid att bara ha petting också.

Brösten i fokus

Visste du att bröstvårtorna hos många faktiskt är en väldigt stor erotisk zon? Många är extremt känsliga just vid brösten och det kan till och med få det att pirra till lite där nere om det görs på rätt sätt. Använd både händer och mun för att göra det extra skönt.

Mys i bastun

Hoppa in i bastun med din babe och njut av synen av varandras svettiga kroppar. Det här kan ni göra både vid bryggan på sommarstället eller en kall kväll under jul när ni vill värma er lite extra. Välj om ni vill sitta nära eller bara se varandra på håll, oavsett så kommer den här aktiviteten definitivt få er att tända till.

Bada nakna
Badkaret är också en bra idé. Släck taklamporna, tänd några stearinljus, duka fram något lätt att äta (frukt blir aldrig fel!) och se till att badet är varmt och fullt av bubblor. Sen är det bara att hoppa i med den du gillar och slappna av i närheten av varandras nakna kroppar!

Läs också:
Allt du borde veta om könssjukdomar
Så botar du sexstressen (nej, du är inte ensam)
Killarna berättar: ”Så blev vi dumpade”

Foto: IBL