Annons

Annons

Killarna berättar: ”Så blev vi dumpade”

Breakup of a couple with a sad man in the background and the girlfriend leaving him in the foregroundJa, även killar har känslor. Något som tjejerna i de här killarnas berättelser måste ha glömt bort. Här berättar åtta killar för FRIDA om den värsta dumpningen de någonsin har varit med om.

Blev ihop med kompisen
Vi var aldrig riktigt ihop men hon visste att jag tyckte om henne väldigt mycket. En dag fick jag reda på att hon och en av mina bästa vänner hade kysst varandra på en fest och det dröjde inte länge förrän de var ett par. Jag blev självklart ledsen och samtidigt lite arg. Jag och min vän tappade kontakten men hittade tillbaka till varandra efter ett halvår ungefär. Tjejen har jag bara träffat någon gång sedan dess och vi är vare sig vänner eller ovänner idag.
/Lukas

Annons

Gick tillbaka till exet
Min flickvän, som var 15 år medan jag var 14 år sms:ade och sa att hon ville ses. Jag hade fått svinkoppor på halsen och dolde dem med en stor hoodie så att hon inte skulle se. Efter tre sekunder släpper hon bomben: ”Jag vill göra slut”. Dagen efter var det skolavslutningsbal och hon hånglade med sitt ex framför mina ögon. Jag hoppas än idag att vår sista hejdå-puss smittade både henne och hennes ex med svinkoppor.
/Johan

Var otrogen
Jag anade att hon var otrogen mot mig men frågade aldrig, för jag ville inte förlora henne. Jag och några kompisar tog saken i egna händer och lyckades ta oss in på hennes Facebook-konto. Jag hade rätt, i flera månader hade hon träffat en äldre kille som gick i nian. Bara några timmar senare skrev hon att hon ville göra slut. HON gjorde slut. HON hann före. Jag var för feg för att berätta vad jag läst på hennes Facebook och än idag vet hon inte om att jag visste allt.
/Sebastian

Test: Borde du göra slut med din partner?

Dumpad på telefon
Jag var 21 år och hade pluggat i en ny stad i några månader. Då ringde min flickvän, som pluggade på annan ort, och gjorde slut över telefon. Vi hade varit ihop i två år, hon var min första stora kärlek och jag fick inte ens en chans att säga hej då öga mot öga. Att hon förbjöd mig att höra av mig på något sätt därefter gjorde inte saken bättre.
/Hampus

Dumpad av pappan
Vi hade bara varit ihop i några veckor när hon frågade om jag ville följa med på kalas för hennes kusin. Jag var skitnervös och stammade lite när jag pratade men jag kände att jag ändå fått bra kontakt med hennes familj. Efter kalaset sa hon att vi inte kunde vara tillsammans längre, hennes pappa gillade inte mig. Chockad cyklade jag hem från kalaset och efteråt har vi stött på varandra i skolan men aldrig mer pratat med varandra.
/Jacob

Psst! 11 saker du kanske inte visste om snoppen

Kompis som sändebud
Jag var helt galen i min flickvän när jag gick i högstadiet. En kväll skulle vi mötas upp på en fest och jag hade klätt upp mig i skjorta och nya brallor. Jag sms:ar henne flera gånger men hon svarar inte. Plötsligt tar någon mig på axeln, det är min flickväns bästa vän. ”Sara vill inte vara tillsammans med dig längre”. Jag minns orden så väl och jag blev helt förstörd.
/Felix

Hade inga känslor
Jag träffade en tjej i någon månad som jag började tycka väldigt mycket om. Efter två månader ville jag ta snacket om var vi stod och hon sa att allt var lugnt. Efter en vecka ville hon prata och sa då att hon inte hade några känslor för mig och såg mig som en kompis. Jag blev helt förvirrad och irriterad. Jag gillade ju den här tjejen. Eftersom jag inte kunde släppa det här pratade jag med henne och fick utlopp för mina aggressioner och sa att hon bara utnyttjat mig för sex och liknande saker. Det kanske inte var det bästa…
/Martin

Läs också:
Sju anledningar till att dejta någon du redan känner
Är hen rätt för dig? Så vet du!
Fråga FRIDA: Min snippa ser konstig ut

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar