drömmer sexdrömmar

Därför drömmer du om sex ibland

Har du också vaknat upp någon gång av att du har haft en het sexdröm med någon du kanske känner? Du är långt ifrån ensam!

Att drömma om sex är förmodligen vanligare än vad du tror, vi har alla gjort det någon gång och ofta känns den typen av drömmar väldigt verkliga. Troligtvis drömmer du oftast heta drömmar om någon du känner, kanske om din lärare, kill- eller tjejkompis eller rentav din granne?

Läs: Vad betyder min sexdröm? FRIDA har svaret!

Enligt Psychology Today så har personen i dina sexdrömmar inget att göra med personer som du vill ligga med i verkligheten. Bara för att du drömmer om att du ligger med någon så betyder det alltså inte att du faktiskt vill göra det i vaket tillstånd.

sexdröm


Bildkälla

Sexdrömmen kan betyda olika saker, men om du drömmer om någon som du inte står särskilt nära på varken ett romantiskt eller sexuellt plan så kan drömmen betyda att er relation håller på att ”fördjupas”. Om du exempelvis drömmer om en ny klasskompis så kan det betyda att ni har blivit bättre vänner nu än vad ni var tidigare.

Om du drömmer sexdrömmar om en kändis som du aldrig har träffat så betyder det bara att du har haft den personen i tankarna.

Läs mer:
Fråga FRIDA: ”Jag vill ha sköna onanitips”
Quiz: Hur mycket kan du om sex?
Fråga FRIDA: ”Hur smeker jag min kille?”

Foto: IBL