Annons

Annons

Fråga FRIDA: ”Hur smeker jag min kille?”Hur gör man det egentligen skönt för killen i sängen? FRIDAs expert Jenny svarar på dina sexfrågor.

”Hej Jenny!
Jag och min kille är typ nära att ha sex, vi har haft lite förspel och han har gjort lite saker på mig. Men jag vet inte vad jag ska göra på honom? Jag är jätteosäker när det kommer till det.”
/ Tjejen

Annons

Jenny svarar: Hej Tjejen! Jag tycker att du ska känna efter vad du är nyfiken på gällande honom? Det finns inga rätt och fel gällande förspel, men ofta märker partnern hur engagerad du är. Det betyder inte att du måste vara ”bra” på vissa grejer, sådant kommer då ni har haft sex ihop ett tag och vågar uttala och visa det för varandra. Till en början är det därför helt lugnt att bara fokusera på att visa att du vill och vågar ta för dig. Gör det som känns bra, lyssna in honom och se vad han verkar gilla. Visst finns det tekniker och grejer att lära sig med tiden ihop med din partner, men till en början är det ganska lagom att tänka på att bara ha kul och njuta.

Gilla FRIDA på Facebook

Med kärlek, Jenny

Psst! Har du också en fråga om sex, känslor och relationer? Skicka in din fråga här och få svar i kommande nummer av tidningen FRIDA. Skriv med om du vill vara anonym!

Läs fler sexfrågor:
Fråga FRIDA: ”Min snippa ser konstig ut”
Fråga FRIDA: ”Är jag oskuld eller inte?”
Fråga FRIDA: ”Hur har vi sex första gången?”

Foto: Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar