Annons

Annons

Vad betyder min sexdröm? FRIDA har svaret!

Vad betyder min sexdröm?Du vaknar upphetsad eller genom ett högljutt stön. Sexdrömmar är inget ovanligt, och absolut inget att skämmas över. Men vad betyder din sexdröm? Vi har svaret!

1. Sex med en kändis
Din dröm berättar vilken sorts partner du letar efter och är ett bevis på att hen finns där ute. Du borde våga kasta dig ut i det okända lite oftare. Att drömma att du har sex med en kändis kan också betyda att du helt enkelt tycker att hen är supersnygg.

Annons

2. Sex med en främling
Att ha sex med en främling tyder på att du är uttråkad eller befinner dig i en tråkig relation. Att du gillar mötet med främlingen symboliserar att du längtar efter spänning.

3. Din partner är otrogen
Vad betyder det att drömma att ens partner är otrogen? En rädsla för att bli övergiven är en bakgrund, eller att du känner dig osäker i din nuvarande relation. Försök komma ihåg att det bara är en dröm – det behöver inte betyda att det kommer bli verklighet.

4. Du har sex med någon av samma kön
Att drömma om att ha sex med någon av samma kön är vanligt och det är ofta ett tecken på att du vill utforska din sexualitet. Det behöver inte betyda att du dras till samma kön, men om du återkommande drömmer samma sak kanske det kan vara en hint om att du vill testa på det.

5. Du har sex med en lärare
Om du tycker att din lärare är het så är det inte konstigt om hen följer med in i drömmarnas värld. Det kan även tyda på att du gillar att bli hänförd av någon äldre med mer makt och vill bli omhändertagen.

Läs mer om sex:
Sex onanitips som gör det ännu skönare
”Min snippa luktar illa”
”Jag är redo för sex – men hur gör jag?”

Annons
Annons


AnnonsLaddar