Sju kändistjejer om finnar: "Jag bestämde mig för att älska min hy"

Sju kändistjejer om finnar: "Jag bestämde mig för att älska min hy"

Det spelar ingen roll om du är superkändis – du får finnar ändå. Här berättar sju kändistjejer hur de hanterar problemet.

De strålar på röda mattan och ser alltid helt flawless ut. Men sanningen är en annan. Alla får finnar och så även kändisarna.

Miley-cyrus


Miley Cyrus:

– Jag hade väldigt, väldigt dålig hy när jag växte upp. Jag ser till att jag går som en zombie till handfatet oavsett hur sent det är och tvättar ansiktet för jag tror verkligen att det är så viktigt, säger hon till Byrdie.

Camila-cabello


Camila Cabello:

– Jag kunde vakna på morgonen och vara rädd för att titta mig i spegeln. Det var det värsta någonsin. Det som hjälpte var att jag började äta mer hälsosamt. Jag förstod inte hur mycket dålig hy påverkar ens självkänsla förrän jag var med om det. Det sög, säger hon till Twist.

Leigh-anne-pinnock


Leigh-Anne Pinnock:

– Det är så viktigt att tvätta bort sminket innan du går och lägger dig. Jag hade väldigt dålig hy förut. Rengör, använd ansiktsvatten och återfukta. Jag brukade aldrig använda ansiktsvatten men det stänger igen porerna och efter att ha börjat göra det har min hy blivit mycket bättre, säger hon till Twist.

Bella-thorne


Bella Thorne:

– Jag testade medicinen Accutane. Läkaren sa att ”nio av tio får aldrig en finne igen”. Efter nästan två år med behandling fick jag ändå finnar och bestämde mig för att älska min hy som den är. Jag fick en finne för några dagar sen och sa ”Titta på den här! Jag har en kläm-dag framför mig”, säger hon till Us Weekly.

Laura-marano


Laura Marano:

– När du ser att du fått en finne freakar du ut eftersom du tänker ”Herregud, det här är den största saken jag sett i hela mitt liv. Mitt ansikte är totalt förstört”. Och så går du till skolan och ingen märker den såvida du inte pekar på den. Och när du gör det säger folk ”Jag la inte ens märke till det förrän nu”, säger hon till Twist.

Selena-gomez


Selena Gomez:

– Min kind drabbas värst eftersom jag håller mikrofonen så nära ansiktet jag kan eftersom många av mina låtar har mjuka toner i. Så min kind är alltid det område jag behandlar först. Jag brukar vanligtvis applicera en ansiktsmask och ha en luftfuktare efter konserter, säger hon till Allure.

Zendaya


Zendaya:

– När man har acne på bröstet och ryggen så får det dig verkligen att känna dig osäker på dig själv. Du måste vara försiktig med vad du har på dig så att det inte syns. Min mamma och jag brukade handla olika produkter att testa. Hon sa alltid att jag aldrig skulle pilla på mina finnar för det skulle göra dem ännu värre, säger hon till Twist.

Läs också:
Sex sanningar och myter om finnar
Så dissar du kroppskomplexen
Bella Thorne om sin acne: ”Jag brukade gråta varje natt”

Källa: Seventeen

Foto: IBL