HOROSKOP VECKA 51 2020 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

HOROSKOP VECKA 51 2020 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 51, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Stämningen i skolan präglas av mysig julstämning och stjärnorna spår att du får en god överraskning mot slutet av veckan. Häng inte med på en grej som är dömd att misslyckas, bara för att kompisarna tror att det kommer att funka. Mycket tyder på att du som är singel har flera beundrare på gång. Uppriktig kärlek får fasta förhållanden att glöda.

En nystart gör underverk för din relation till en vän.

OXEN 21/4 – 20/5

Mycket tyder på att du får bevis för att du verkligen har utvecklats åt rätt håll i skolan. Du kan börja dra ner på tempot och fritiden blir mysig och avkopplande. Om du tänker till lite extra kommer du att hitta den perfekta julklappen till en viss person. Amor utrustar dig med tålamod och förmågan att lyssna och det stärker dina kärlekschanser.

Slösa med din humor - du får värsta surpuppa att skratta.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Det verkar som om du får god utdelning för ditt slit i skolan under terminen. Veckan verkar gå in nöjets tecken och du har roligt ihop med kompisarna. Skjut inte upp viktiga inköp inför julen. Bäst att passa på redan nu. Amors påverkan tycks göra att ditt kärleksliv känns både tryggt och omväxlande. Både fria och upptagna tvillingar trivs utmärkt.

Inspirerande idéer får dig att tänka i en ny riktning.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Det verkar dra ihop sig till en rolig och varierande vecka och du blir belönad för dina prestationer i skolan under höstterminen. Du dras med av julstämningen och visar dina kreativa talanger när du pyntar och fixar hemma. Mycket tyder på att du som är singel får en efterlängtad komplimang från din crush. Du som är upptagen har en tillgiven vän.

Låt inte andras åsikter hindra dig att uträtta bra saker.

LEJONET 23/7 – 22/8

Planeternas påverkan gör dig på ett glatt humör. Tiden flyger i väg, du har kul i skolan och får ett trevligt besked som gör dig lättad. Du ser fram emot julen. Utelivet ihop med kompisarna blir roligt och du får sköna hemmakvällar med familjen. Mycket tyder på att du blir ännu mer lyckosam när det gäller kärlek om du tar egna, romantiska initiativ.

Du har många omkring dig som vill dig väl - lita på dem!

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Du påverkas av den alltmer avspända stämningen inför jullovet som sprider sig i skolan och det märks på din charmiga utstrålning. Att du dessutom får cred för ditt fina arbete gör ju inte saken sämre. Kvällarna och helgen blir roliga och trivsamma. Mycket tyder på att den du är ihop med eller flirtar med gör något romantiskt som du längtat efter.

Visa en schysst kompis hur mycket hen betyder för dig.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Allt pekar mot att det blir en lättsam vecka i skolan. Och du! Ha inte för höga krav på dig själv och fokusera på de områden där du har presterat superbra. Julstämningen gör att du och en familjemedlem kommer bättre överens. Amor spår att du som är singel kan få kontakt med någon du har spanat in. Kärleken tycks vara stabil i fasta förhållanden.

Försvara det du tror på även om kompisarna tycker annorlunda.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Det verkar som om du kan varva ner i skolan. En stor uppgift är klar och studierna tycks ha gått mycket bra. Fritiden blir aktiv och du har en hel del som du vill uträtta. Gör det mesta i början av veckan, så slipper du värsta julstressen. En speciell kväll med polarna blir jätterolig. Följ ditt hjärta om du får beslutsångest i en kärleksfråga.

Aktiva handlingar ger dig mer uppskattning än bara ord.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Mycket tyder på att skoldagarna blir skojigare och mindre stressiga. Du tycks få bekräftat att dina ansträngningar under hösten inte har varit förgäves. En grej inför julavslutningen i plugget blir mycket lyckad. Ibland kan kärleken verka krångligare än vad den egentligen är. Du kommer långt på att vara tydlig, samtidigt som du lyssnar och tar in.

Var uppriktig mot en kompis om hen ber om ett klokt råd.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Det märks tydligt i skolan att jullovet närmar sig. Det ligger glädje i luften och ingen ställer jobbiga krav. Och det bästa av allt, dina insatser i plugget imponerar på lärarna. En tillställning i helgen som du verkligen sett fram emot, blir ännu roligare än du tänkt dig. Amors påverkan gör att ditt kärleksliv känns lättsamt och avslappnat.

Tacka ja till ett erbjudande som kan ge dig revansch.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Äntligen kan du pusta ut efter en tuff termin och chilla med klasskompisarna. Stjärnorna spår att du når de stora mål du satt upp i skolan. En släkting saknar dig mycket. Varför inte skicka en fin julhälsning till hen? Även om fritiden är hektisk, hinner du med allt om du gör en sak i taget. Amor ser till att kärlekslivet tar en romantisk vändning.

Sluta oroa dig för vad andra tänker och tycker om dig.

FISKARNA 20/2 –20/3

Räkna med att veckan bjussar på en hel del roliga aktiviteter som skiljer sig från det vanliga skolarbetet. Mycket tyder på att du blir nöjd över ett betyg som du oroat dig för. En vänskapsrelation som känts strulig ett tag, blir bättre. Äntligen når du och kompisen fram till varandra. Stjärnorna spår att en romantisk önskedröm går i uppfyllelse.

Ta vara på chansen att imponera på en kritisk person.

Läs mer:

Horoskop: Så blir jullovet 2020 för ditt stjärntecken

Årshoroskop – Så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021