Kärlekshoroskop 2021

TT

Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021

Hur kommer det att gå för dig med kärleken 2021? Läs ditt horoskop för att se vad stjärnorna förutspår!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Väduren 2021

Våren bjuder på romantiska möjligheter som du ska utnyttja. En het, men övergående flirt frestar i maj. I sommar kan djupare känslor uppstå och du ser på en viss person med nya ögon. Kärleken går på sparlåga under hektiska augusti. Din kärlekslängtan ökar snabbt igen och i oktober väntar ett äventyr. Romantiken genomsyrar december.

Bästa kärleksmatchningen: Kräftans känslighet tar fram dina allra bästa sidor.

OXEN 21/4 – 20/5

Oxen 2021

Romantiken värmer i början av året. Efter en svacka i mars, väcks din lust och du har tur i kärlek under våren. Amor lockar fram din flirtiga sida i juni. Har du redan en älskling, bör hen se upp. Din romantiska energi får en ny kick i slutet av augusti. Hösten tycks bli lugn och skön. Ett efterlängtat svar gör dig lycklig runt Lucia.

Bästa kärleksmatchningen: En annan oxe, er kärlek skapar själarnas sympati.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Tvillingarna 2021

Stjärnorna spår att en positiv sak peppar dig att ta egna intiativ under vårvintern och det ger romantiska framgångar. April tycks bli en suverän dejtingperiod. Håll fast vid den du gillar, för i sommar fördjupas alla slags kärleksrelationer. I höst kan oväntad kärlek uppstå och du ställs inför ett val. Slutet av året präglas av harmoni.

Bästa kärleksmatchningen: Vågen ger dig omväxling och kärleksglöden hålls vid liv.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Kräftan 2021

Början på året är en bra tid för att söka kärlek, eftersom Amor fyller dig med framåtanda. Tanklösa ord i april kan ge dig en sval attityd till kärlek. Sommarsolen tinar upp frusna hjärtan och kärlekslivet får en fin nystart. Prognosen inför hösten ser god ut. Men följ inte varje impuls utan tänk till. Din karisma är på topp i december.

Bästa kärleksmatchningen: Vädurens sexiga energi får dig att släppa fram känslorna.

LEJONET 23/7-22/8

Lejonet 2021

Förändringar knackar på dörren under våren och gör underverk för kärlekslivet. Du kan bli förälskad i en speciell person i april och känslorna tycks hålla i sig ett bra tag. Motstridiga energier tycks skapa dramatik i augusti. Under hösten stillnar känslostormen och du kommer på andra tankar. Amor är generös med kärleken i december.

Bästa kärleksmatchningen: Skorpionens passion och lojalitet gör er oskiljaktiga.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Jungfrun 2021

Stjärnorna laddar dig med charm i början av året. Lek inte med andras känslor, det skapar onödig svartsjuka. Längre fram i vår leder kloka tankar in dig på rätt spår och sommaren blir fridfull. I september kanske inte allt blir som du tänkt dig, men romantiken bubblar under ytan. Senhösten överraskar stort när det gäller kärlek.

Bästa kärleksmatchningen: Stenbockens seriösa stil gör att du vågar visa din kärlek.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Vågen 2021

Våren verkar bli aktiv och mycket kan hända, allt från förälskelser till stabilare kärlek. Starka känslor tycks skaka om tillvaron i sommar. Följ ditt hjärta i ett val i jul. Ett rykte kan skapa svartsjuka i september, men ett ärligt samtal suddar bort misstankarna. Kärlekslivet blir avspänt under hösten och året får en romantisk final.

Bästa kärleksmatchningen: Tvillingens optimism passar ditt livliga sinne perfekt.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Skorpionen 2021

2021 tycks börja intensivt. Kärlekslivet kan tappa tempo längre fram eftersom ditt schema är så fullt. I mars slår Amor till och en önskan kan slå in. Ljuv romantik i sommar gör dig lycklig. Låt inte överraskningar oroa dig i höst. Ha is i magen och avvakta. I november tar kärleken en ny vändning och resten av året blir mysigt.

Bästa kärleksmatchningen: Lejonets charm tänder dig och hens stabilitet gör dig trygg.

SKYTTEN 23/11-21/12

Skytten 2021

Första kvartalet blir lugnt och kärleken kommer i andra hand. Vårsolen väcker dina känslor och nya sötnosar lockar. Din charm gör dig till en vinnare i sommar och du njuter av tillvaron. Du har en klok syn på relationer i höst och värdesätter det du har. Romantiken ger trygghet under senhösten. Amor bjuder upp till kärlek i adventstider.

Bästa kärleksmatchningen: Vattumannen uppfyller din längtan efter romantiska äventyr.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Stenbocken 2021

Januari blir het, men kärlekslyckan kan göra andra svartsjuka. Äkta känslor håller i sig under våren. Sexiga blickar utmanar i maj och en flirt med någon som delar dina intressen, kan leda till något mer i sommar. Vissa planer kanske inte går i lås i höst. Men ge inte upp. Romantiska influenser i oktober ger glöd åt resten av året.

Bästa kärleksmatchningen: Den sexiga jungfrun tänder din kärlek som ingen annan.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Vattumannen 2021

Året startar häftigt och känslorna får fäste under våren. I sommar vill du ta egna initiativ och Amor ger dig goda förutsättningar för att lyckas i kärleksjakten. Vänskap kan kännas viktigare än kärlek i höst. Men du inspireras av romantiska vibbar runt halloween. Du har många beundrare i december och en dagdröm kan bli verklighet i jul.

Bästa kärleksmatchningen: Skyttens fria själ och din framåtanda är bästa kombon.

FISKARNA 20/2-20/3

Fiskarna 2021

Att kärleken är jämlik och grundas på vänskap är viktigt för dig i år. Under våren söker singeln en tvillingsjäl och fasta förhållanden utvecklas åt rätt håll. Stabila känslor formar sommaren på ett positivt sätt. Ett kärleksäventyr i höst ger dig luft under vingarna. Förståelse och tolerans leder till kärleksframgångar under december.

Bästa kärleksmatchningen: En annan fisk förverkligar dina innersta kärleksdrömmar.

Läs mer:

Årshoroskop – Så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

Horoskop: Så blir jullovet 2020 för ditt stjärntecken

Nyårslöften att satsa på 2021 baserat på ditt stjärntecken