Jullovs-horoskop

Horoskop: Så blir jullovet 2020 för ditt stjärntecken

Hur kommer jullovet 2020 att bli för dig? FRIDAs astrolog listar dina turdagar, bästa flirttipsen och vilket stjärntecken du passar bäst ihop med!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Väduren

Allmänt: Julstämningen gör dig på gott humör och lovet blir roligt. En trevlig händelse skapar närhet i familjen. Mycket tyder på att du äntligen förverkligar en gammal dröm.

Kompisar och nöjen: Du och vännerna är samspelta, träffas ofta och firar så gott det går. Till din stora glädje tycks du få chansen att träffa en kär vän som bort långt bort.

Kärlek: Amor verkar strö ett romantiskt skimmer över dina lediga dagar. Nyårshelgen kan bli en riktig höjdare. Den upptagna väduren gosar med sin älskling och singeln kanske blir blixtförälskad i en snygging.

Bästa flirttipset: Chilla och ta det som en spännande lek. Släpp loss din fantasi och säg något oväntat.

Stjärntecken du passar ihop med: Tvillingarna.

Turdag: 22 december.

OXEN 21/4 – 20/5

Oxen

Allmänt: Du har ett härligt lov i sikte, en mix av spännande aktiviteter och välbehövlig vila. Julaftonen går i glädjens tecken. Du får tid över att ta dig an ett kärt intresse.

Kompisar och nöjen: Du umgås mycket med kompisarna. Även om ni ibland bara tar det lugnt, känns det alltid bra att ses. Se till att en vän, som inte är så utåtriktad, ändå får vara med.

Kärlek: En spännande överraskning väntar dig. Och tänker du till, inser du att det är ett bevis på att någon har heta känslor för dig. Amor är aktiv under nyårsafton och 2021 får en kärleksfull start.

Bästa flirttipset: Var generös med ärliga komplimanger. Hen blir förstås glad över att bli bekräftad av dig.

Stjärntecken du passar ihop med: Fiskarna.

Turdag: 29 december.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Tvillingarna

Allmänt: Du är effektiv och gör sådant som du fått avstå från under hösten. Andra imponeras av dina praktiska förmågor. En ovanlig julklapp gör dig tacksam. Nyårsafton blir minnesvärd.

Kompisar och nöjen: Din sociala kompetens gör intryck och du är en typisk igångsättare. Den trivsel du sprider livar upp nära och kära och du får massor av värme tillbaka.

Kärlek: Din positiva initiativförmåga får romantiken att blomma. Det är viktigt för dig att kärleken inte bara grundas på passion utan även på vänskap. Mycket tyder på att en kompisrelation kan övergå i kärlek.

Bästa flirttipset: Visa din lekfulla sida och försök att få lite kroppskontakt, skämta och få hen att må bra.

Stjärntecken du passar ihop med: Väduren.

Turdag: 25 december.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Kräftan

Allmänt: Efter en lugn julhelg, där du får glänsa, blir det fart och fläkt. Givande sysslor gör dig engagerad. Nyårsafton blir rolig, även om firandet skiljer sig från andra år.

Kompisar och nöjen: Familjemys varvas med kompishäng. Att du ser det mesta från den positiva sidan gör dig till en eftertraktad vän. Du och en kompis ger ett löfte ihop inför 2021.

Kärlek: Amor gynnar dig och det händer saker som gör dig modig. Du satsar högt, jobbar på att få den du vill ha och känner hopp inför 2021. Tänk på att romantiska handlingar smäller högre än fina löften.

Bästa flirttipset: Se din crush i ögonen och säg hens namn, när ni pratar. Det skapar gemenskap och närkontakt.

Stjärntecken du passar ihop med: Lejonet.

Turdag: 6 januari.

LEJONET 23/7-22/8

Lejonet

Allmänt: Julen blir annorlunda, men mysig. Under ledigheten ska du ta chansen att koppla av och förbereda dig inför ett livligt 2021. Det händer något som visar att du tar ansvar.

Kompisar och nöjen: Stjärnorna stärker din vänliga attityd. Vilket inte gör dig mesig, du är rak och ärlig. Din coola stil tilltalar kompisarna och ni hittar på mycket kul ihop.

Kärlek: Amors pilar gör dig på romantiskt humör. Singeln flirtar gärna och det upptagna lejonet känner att relationen djupnar. Kärlekslivet gynnas av spontana infall, inte minst om du är ute på nyår.

Bästa flirttipset: Visa att du vill lära känna hen. Ställ personliga frågor och lyssna engagerat när hen svarar.

Stjärntecken du passar ihop med: Kräftan.

Turdag: 24 december.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Jungfrun

Allmänt: Stjärnorna bjussar på äventyr om du är öppen för nyheter. Du gillar också att pyssla hemma. Släpp loss och visa hur duktig du är. Såväl jul- som nyårsafton blir roliga.

Kompisar och nöjen: Du och kompisarna är tajta och ni ses ofta. Tacka ja till ett trevligt erbjudande. Bli inte nervös om allt inte går enligt planerna, nya idéer ökar nöjesfaktorn.

Kärlek: I juletider finns det inte alltid tid för kärlek. Men romantiken överlever ändå. Både den upptagna och den fria jungfrun får fina kärlekstecken som skapar lycka och väcker het förväntan inför 2021.

Bästa flirttipset: Var på hugget när ni ses. Skratta och var glad och visa att du tycker om att hänga med hen.

Stjärntecken du passar ihop med: Skorpionen.

Turdag: 10 januari.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Vågen

Allmänt: Du utnyttjar ledigheten och gör saker som du brinner för. Julstämningen väcker starka känslor och familjegemenskapen är god. Det nya året inleder en spännande period.

Kompisar och nöjen: Stark kamratskap övervinner gräl och fördjupas. Under mellandagarna har du gott om tid att träffa vännerna. Ni har roligt, även om ni inte festar i stora gäng.

Kärlek: Kärleken kan gå på sparlåga i början av perioden, men ett romantiskt inslag på nyårsafton tänder gnistor. Var uppmärksam på romantiska signaler omkring dig. Kärleken kan dyka upp där du minst anar det.

Bästa flirttipset: Att skapa kontakt på sociala medier är ett säkert kort. Snapa roliga texter, bilder och emojis.

Stjärntecken du passar ihop med: Skytten.

Turdag: 1 januari.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Skorpionen

Allmänt: Stjärnorna ger dig flyt och allt utvecklas som du hoppats. Återträffar med nära och kära blir trevliga. Dina slumrande förmågor väcks. Välkomna goda rutiner inför 2021.

Kompisar och nöjen: Du är sällskaplig och hänger med gamla vänner, såväl som med nya bekanta. Din sociala kompetens ställer dig i centrum när ni ses. Var rak i en rörig fråga.

Kärlek: Kärleksprognosen ser god ut om du är generös med känslorna. Ett beslut på nyårsafton kan bli upptakten till en romantisk period. Mycket tyder på att det nya året ger ditt kärleksliv en härlig kick.

Bästa flirttipset: Spela inte ointresserad när ni ses. Visa istället med ord och kroppsspråk att du gillar hen.

Stjärntecken du passar ihop med: Jungfrun.

Turdag: 18 december.

SKYTTEN 23/11-21/12

Skytten

Allmänt: Tempot är högt och lovet fylls av aktiviteter och nya intressen. Dina planer går i lås och något du väntat på blir av. Nyårsafton bjussar på flera roliga överraskningar.

Kompisar och nöjen: Du får ett fint tecken på att en vänskapsrelation stärks. Hör av dig till en kompis som känner sig nere, hen blir väldigt tacksam. En utekväll ger mersmak.

Kärlek: Ett romantiskt meddelande blir en skön inledning och allt tyder på att känslan håller i sig under lovet. Singeln kan träffa någon som både är gullig och smart. Fasta relationer tar ett steg framåt.

Bästa flirttipset: Även om det är jobbigt så ta första steget. Lyckas du börja prata med hen, är det en bra början.

Stjärntecken du passar ihop med: Vågen.

Turdag: 23 december.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Stenbocken

Allmänt: Lovande info ger julen en bra start. En särskild julklapp gör dig lycklig. Under mellandagarna fascineras du av en aktuell sak. En insats från dig gör någon tacksam.

Kompisar och nöjen: Det är viktigt för dig att komma överens med alla och du lyckas fint tack vare din tolerans. Du träffar vännerna så ofta du kan. En ny hobby stärker en vänskap.

Kärlek: Du har mycket att stå under julhelgen men lyckas ändå få till några mysiga stunder. Romantiken tar fart ordentligt runt nyår. Men se upp! Att Amor ger dig tur i kärlek, kan få andra att bli svartsjuka.

Bästa flirttipset: Se till att få ögonkontakt med hen. En sexig blick och ett leende är svårt att motstå.

Stjärntecken du passar ihop med: Vattumannen.

Turdag: 26 december.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Vattumannen

Allmänt: Du hamnar i centrum i ett trevligt sammanhang och blir bemött med uppskattning. Julfirandet får dig att koppla av och må bra. Ditt engagemang i en viktig fråga växer.

Kompisar och nöjen: Du stormtrivs när du har tid att umgås med familj och vänner. Och din bekantskapskrets blir allt större. Du och kompisarna har kul ihop utan ni blir helt utkörda.

Kärlek: Amors inflytande gör kärlekslivet lättsamt. Singeln tycks få kontakt med sin crush. Du som är upptagen får en mysig tid med din älskling. Nyårsklockorna ringer in en mycket romantisk tid.

Bästa flirttipset: Ta reda på vad din crush gillar. Toppen att ha samtalsämnen när du får chans att prata med hen.

Stjärntecken du passar ihop med: Stenbocken.

Turdag: 5 januari.

FISKARNA 20/2-20/3

Fiskarna

Allmänt: Efter ett lugnt julfirandet med familjen, blir lovet mer händelserikt. Var framåt och ta vara på alla möjligheter som dyker upp. Nyårsafton blir festlig!

Kompisar och nöjen: Umgänget med vännerna blir avspänt och skönt. Ställ upp lite extra för en kompis som behöver piggas upp. Du och ditt gäng är bra på att skapa olika nöjen.

Kärlek: En kärleksfull julklapp ger lovet en kanonstart och den romantiska stämningen tycks dröja sig kvar. Fasta förhållanden hittar sin rätta form och du som är singel är sugen på kärlek och flirtar gärna.

Bästa flirttipset: Slösa med vackra leenden och ditt vänliga sätt. Ingen kan stå emot en så charmig person som du.

Stjärntecken du passar ihop med: Oxen.

Turdag: 7 januari.

Läs mer:

Så blir din julaftonsmorgon – baserat på ditt stjärntecken

Julfilmerna du måste se – baserat på ditt stjärntecken

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig