The Kissing Booth 3

Netflix

Allt vi vet om The Kissing Booth 3 på Netflix

Äntligen har Netflix släppt den officiella trailern till The Kissing Booth 3. Men när har den premiär? Och vad kommer den att handla om? Här är allt vi vet!
Allt vi vet om The kissing booth 3
1:14

Efter reklamen: Allt vi vet om The kissing booth 3

(1:14)

Slå på ljud

Strax efter premiären av The Kissing Booth 2 meddelade Netflix att det blir ännu en uppföljare – som i hemlighet redan har spelats in! Och i samband med nyheten avslöjade Joey King, som spelar huvudkaraktären Elle, att den tredje uppföljaren kommer sommaren 2021.

"KISSING BOOTH 3 SUMMER 2021 BABY!!!!" skrev hon på Instagram.

När har The Kissing Booth 3 premiär?

Filmproduktionen har tidigare bekräftat på Instagram att The Kissing Booth 3 har premiär den 11 augusti 2021 på Netflix!

Vad kommer The Kissing Booth 3 att handla om?

The Kissing Booth 2 slutade med en riktig cliffhanger. Och i den tredje filmen står Elle inför ett viktigt val. Som du kanske minns hade hon sökt till två universitet, Harvard där pojkvännen Noah pluggar, och Berkeley, där bästa kompisen Lee ska studera. Och självklart slutar filmen med att hon kommer in på båda skolorna.

Nu är frågan: vilken kommer hon välja? Harvard där hennes kärlek Noah är eller Berkely som hon lovat Lee att plugga på?

Se trailern till The Kissing Booth 3 här

I väntan på att filmen ska ha premiär, har Netflix delat en sneak peek från uppföljaren som visar hur Elle, Noah, Lee och Rachel hänger vid poolen.

Elle får plötligt ett telefonsamtal från Harvard universitet. Hon får panik och istället för att svara klickar på upptaget. Elle viskar någonting i Noahs öra och paret springer tillbaka in huset igen. De skyller på att de ska läsa poesi och prata känslor. Eller hur…

Relaterade artiklar
QUIZ: Vad kan du om The Kissing Booth? Testa dig här!