Allt om The Kissing Booth 3

Netflix bekräftar – Det blir en The Kissing Booth 3

Nu har skådespelaren Joey King avslöjat när The Kissing Booth 3 har premiär. Här är allt vi vet om den!
10 serier med högsta betyg på IMDb
Slå på ljud

Bara dagar efter premiären av The Kissing Booth 2 meddelade Netflix att det blir ännu en uppföljare – som i hemlighet redan har spelats in! Kan det bli bättre?

”Det är officiellt, det blir en The Kissing Booth 3! ???”, skriver filmteamet på Instagram.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

I videoklippet som casten har delat, får vi se hur Elle (Joey King) och bästisen, Lee (Joel Courtney) promenerar. Plötsligt utropar Elle:

– Vad håller du på med? Du kan inte skicka det där!

Av misstag råkar Lee skicka ett mass-sms med den avslöjande nyheten till resten av The Kissing Booth-gänget. De svarar: ”Det är ju helt sjukt” och ”Kan inte sluta le”, tillsammans med massa glada emojis. Det bästa är när Noah dyker upp i slutet på klippet och frågar ”Vad har jag missat?”.

Vad kommer The Kissing Booth 3 att handla om?

The Kissing Booth 2 slutade med en riktig cliffhanger. (Spoilervarning!) Elle kom nämligen in på både Harvard and Berkeley – vilket universitet kommer hon att välja? Och hur kommer Marcos känslor för Elle att utvecklas? Dessutom undrar vi om Elle och Chloe någonsin kommer att kunna bli vänner? Ja, det och mycket mer vill vi ha svar på i nya filmen.

The kissing booth 2

Kommer Elle och Chloe kunna bli vänner?

I väntan på att den ska ha premiär, har Netflix delat en sneak peek från uppföljaren som visar hur Elle, Noah, Lee och Rachel hänger vid poolen. Elle får plötligt ett telefonsamtal från Harvard universitet. Hon får panik och istället för att svara klickar på upptaget. Elle viskar någonting i Noahs öra och paret springer tillbaka in huset igen. De skyller på att de ska läsa poesi och prata känslor. Eller hur…

Se trailern till The Kissing Booth 3 här

När har The Kissing Booth 3 premiär?

I samband med att Joey King kammade hem ett pris för Comedy Movie Star of 2020 på People's Choice Awards, avslöjade stjärnan att den tredje uppföljaren har premiär i sommar!

"KISSING BOOTH 3 SUMMER 2021 BABY!!!!" skriver hon på Instagram.

Foto: TT

LÄS MER:

Netflix släpper bortklippta scener ur The Kissing Booth – se dem här!

QUIZ: Vad kan du om The Kissing Booth? Testa dig här!

Kolla in Zendaya och Jacob Elordi i matchande outfits!