Jennifer Lopez och Joey King på People awards 2020.

Snackisarna från nattens People Choice Awards 2020

Under natten har Peoples Choice Awards gått av stapeln – galan där folkets absoluta favoriter inom nöjesbranschen prisas. Och som vanligt på gala får man ta del av många fina stunder, och minnesvärda scener. Här har vi samlat ihop nattens snackisar!
Slå på ljud

När årets bästa inom film, tv, musik och nöjesbranschen i brett prisas samlas kändiseliten upp på röda mattan, och nattens Peoples Choice Awards bjöd på många fina stunder och minnesvärda tacktal. Här har vi samlat ihop nattens stora snackisar!

Galan i stort

Först och främst vann Will Smith och Tiffany Haddish pris som årets stora filmstjärnor, och Cole Sprouse och Ellen Pompeo tog hem titeln som bästa manliga respektive kvinnliga tv-stjärna.

Under kvällen fick vi bland annat se Justin Bieber och Chloe x Halle uppträda. Och under galan utsågs även Jennifer Lopez till årets ikon, när hon mottog The Icon Award för sitt hårda arbete som nu sträcker sig över ett decennium.

Demi Lovato skojar om sin hastiga förlovning (– och det lika hastiga brake up:et)

Programledaren under natten var musikern Demi Lovato, som utöver rådande pandemi haft ett hektiskt 2020.

– Jag är så glad över att vara här ikväll, för ärligt talat nu, det här året har varit de längsta tre åren i mitt liv, skojar hon på scenen och refererar till sin hastiga förlovning under karantänen. Som sedan tog slut nästan lika hastigt som den kom till.

– Under karantänen började jag måla, fota, meditera, jag hittade slutet på Instagram fyra gånger och jag kollade igenom alla säsonger av Pretty Little Liars, o-förlovade mig för att sedan leta efter aliens i öknen, fortsatte Demi Lovato skoja på scenen.

I september bröt Demi Lovato och Max Ehrich sin förlovning och gjorde slut, bara två månader efter att de förlovat sig. Vid tillfället hade varken Demi eller Max uttalat sig om uppbrottet men nu kan hon till och med skoja om det på scenen inför miljontals tittare.

Joey King avslöjar: Det kommer en The Kissing booth 3

En annan kul grej som hände under natten var att The Kissing booth-stjärnan Joey King (som vann pris för bästa komediskådis) avslöjade att det kommer komma en The Kissing booth 3! Filmen har efter sin premiär på Netflix fått en hel drös med fans.

– Oh man, börjar den unga skådespelaren sitt tacktal, och hon fortsätter:

– Jag hade sagt, att om jag vinner priset, så kommer jag avslöja lite spännande och roliga nyheter. Och ja, det kommer en The Kissing booth tre, avslöjar hon med ett leende varvid hon möts av applåder.

Jennifer Lopez hyllas av kändiseliten efter priset

När Jennifer Lopez mottog The Icon Award för sitt hårda arbete som nu sträcker sig över ett decennium fick hon gratulationer från megakändisar som Nicole Kidman, Matthew McConaughey och Renee Zellweger.

– Du är den sanna definitionen av en ikon. Jag har känt dig länge länge nu och jag har sett dig gå från stark till starkare, förklarade Nicole Kidman i sitt gratulationsklipp som sändes under galan.

Årets bästa kvinnliga tv-stjärna – Ellen Pompeo

Grey's Anatomy-stjärnan Ellen Pompeo vann pris för bästa kvinnliga tv-stjärna, och i sitt tacktal hyllade hon programmets alla trogna fans.

– Om det inte vore för erat fina stöd, och att ni kollar på programmet varje vecka så hade jag aldrig kunnat ha så här kul, som vi nu får ha samtidigt som man lever sin dröm, säger Ellen Pompeo i tacktalet.

Foto: TT/Youtube/Instagram

LÄS MER:

Röda mattan på People's Choice Awards 2020 – se alla bilder här!

Peoples Choice Awards 2020 – här är vinnarna i alla kategorier

Harry Styles är Vogues första manliga coverstjärna – se bilderna här