Jacob Elordi i The Kissing Booth 2

Jacob Elordi bekräftar att han är med i The Kissing Booth 2

Äntligen är det officiellt att vi kommer få se Jacob Elordi som Noah Flynn igen. Här är allt vi vet om uppföljaren till The Kissing Booth!

Om du är ett fan av The Kissing Booth så är det bäst att du håller i dig. För nyligen berättade den australienska skådespelaren, Jacob Elordi, att han kommer vara med i nya The Kissing Booth 2!

Netflix bekräftade nyheten i ett videoklipp på Instagram där vi får se snyggingen säga:

”Ni kommer få se mig spela Noah Flynn i uppföljaren av The Kissing Booth”.

Premiärdatum

Det är fortfarande oklart när filmen släpps på Netflix. Men fansen spekulerar att den kommer någon gång under 2020. Vi håller tummarna för det!

Vad kommer The Kissing Booth 2 handla om?

Det har inte Netflix avslöjat ännu. När sajten seventeen.com tidigare intervjuade Joey King sa hon:

– Elle åker och hälsar på Noah på collage. Sen händer det såklart saker som spårar ur, men jag vet inte… Jag hoppas att många av originalkaraktärerna är med. Som OMG Girls, Tuppen och alla de andra underbara karaktärerna.

Dejtar Jacob och Zendaya?

Jacob har som sagt tidigare varit tillsammans med The Kissing Booth-stjärnan Joey King, men förra året valde paret att gå skilda vägar. Nu är han aktuell med nya Netflix-serien Euphoria där har spelar mot Zendaya. Jacob och Zendaya har setts umgås privat och nu tror många att de dejtar. I somras semestrade de i Grekland och ett fan lyckades fånga dem på bild.

Zendaya och Jacob i Grekland

Nyligen sågs de också gå på bio ihop i Los Angeles. Och de var ensamma! Enligt en källa till Us Weekly ska Jacob ha hållit en låg profil och burit en hatt som dolde hans ansikte. Däremot har ingen av de bekräftat att de träffas.

Men om det blir en till säsong av Euphoria lär vi få se Jacob och Zendaya hänga ännu mer!

Läs mer: 

QUIZ: Vad kan du om The Kissing Booth? Testa dig här!

11 filmer du måste se om du älskar The Kissing Booth

Dejtar Zendaya och Jacob Elordi? Här är allt vi vet