PLL

PLL-skaparen avslöjar: Så gick det för Spencer och Toby

Många fans var upprörda efter sista avsnittet av Pretty little liars. Inte bara för att serien var slut utan också för att de kände att det inte fick veta hur det gick för Spencer och Toby. Nu avslöjar I. Marlene King hur det slutade för paret.

Obs! Varnings för spoilers!

Efter sju säsonger är Pretty little liars slut. Det hela slutade med att fyra av de fem tjejerna gifte sig. Något som många blev upprörda över.

I slutet fick vi nämligen inte veta om Spencer (den enda som inte skulle gifta sig) och Toby verkligen blev ihop. Men som tur var tog Pretty little liars-skaparen I. Marlene King till Instagram för att förklara hur det slutade för paret.

Där skriver hon att när Toby listade ut vem som var den riktiga Spencer så var det enligt henne en romantisk stund som visade att de hör ihop. Hon skriver också att för henne var det därför självklart att de blev ihop igen.

Entertainment weekly frågade också I. Marlene King efter seriens avslut om Toby och Spencer skulle gifta sig. Hon sa då att deras plan var att de skulle göra det men att det kändes som att det blev för många bröllop.

Läs mer:
Så lyckades mammorna fly från källaren i Pretty little liars
Så skulle Pretty little liars egentligen ha slutat
Det här ska Pretty little liars-stjärnorna göra nu

Foto: Freeform