Annons

Annons

Det här ska Pretty little liars-stjärnorna göra nu

PLL-gora-nu


Efter sju säsonger så är nu Pretty little liars över. Det här ska skådespelarna göra nu.

Spencer-PLL
Troian Bellisario (Spencer)
Troian kommer vi snart att få se igen. Hon har både skrivit, regisserat och spelar huvudrollen i filmen Feed. Filmen handlar om en tjej som förlorar sin tvillingbror och därefter kämpar med anorexia. Troian har skrivit manuset till filmen utifrån sina egna erfarenheter.

Annons

Hanna-PLL
Ashley Benson (Hanna)
Ashley berättade förra året att hon skulle ta en paus från skådespeleriet efter Pretty little liars. Istället vill hon fokusera på sig själv och sina hobbys.

Gilla FRIDA på Facebook

PLL-Aria
Lucy Hale (Aria)
Lucy har redan flera projekt på gång. I höst är hon aktuell i tv-filmen Life Sentence där hon spelar en tjej som återhämtar sig efter att ha haft cancer. Hon har också fått en roll i skräckfilmen Truth or dare som även Tyler Posey kommer att vara med i.

PLL-emily
Shay Mitchell (Emily)
Shay har haft många andra projekt samtidigt som hon spelat in Pretty little liars. Bland annat har hon en stor Youtube-kanal, skrivit en bok som heter Bliss samt lanserat en kollektion med träningskläder. Efter PLL kommer hon nu att vara med i sin egen reality-serie Shades of Shay där vi ska få följa hennes liv efter PLL.

PLL-Alison
Sasha Pieterse (Alison)
Sasha har spelat in en ny film som går att se på Netflix. Den heter Coin Heist och handlar om ett gäng ungdomar som försöker samla in pengar till deras skola.

PLL-toby
Keegan Allen (Toby)
Tidigare i år släppte Keegan låten Million miles away. Det verkar alltså som att han kommer att satsa på musiken.

PLL-Ezra
Ian Harding (Ezra)
Ian har fått en roll i komedi-serien Thin Ice som handlar Lou som tar ett jobb på Antarktis. Ian ska spela en av de som jobbar i ett research-team på plats.

PLL-Caleb
Tyler Blackburn (Caleb)
Tyler har ännu inte bekräftat vad han ska göra härnäst men det har bland annat ryktas att han eventuellt ska vara med i serien Riverdale.

PLL-Mona
Janel Parrish (Mona)
Janel ska vara med i musikalen A Walk To Remember: The Unauthorized Musical. Hon ska även vara med i filmen Tiger. Filmen har dock inte fått något premiärdatum ännu.

Läs mer:
Scenerna i Pretty little liars som avslöjade vem som är A.D
Hen är A.D i Pretty little liars
Vem mördade Charlotte i Pretty little liars? Här är svaret!

Foto: Freeform
Källa: Entertainment weekly

Annons
Annons


AnnonsLaddar