Annons

Annons

Så lyckades mammorna fly från källaren i Pretty little liars

pll-mammor


En av de absolut största frågorna i tv-serien Pretty little liars är hur tjejernas mammor lyckades ta sig ur en källare de var inlåsta i. Nu har vi fått svaret.

Pretty little liars är nu officiellt slut men vi har fortfarande massa frågor. En av de stora frågorna är hur tjejernas mammor lyckades ta sig ut ur källaren i säsong 6. Den här frågan har fans över hela världen ställt flera gånger utan att få ett svar. I sista avsnittet av serien tog även mammorna själva upp detta, men de avslöjade inte hur det egentligen gick till.

Annons

Läs mer: Hen är A.D i Pretty little liars

Will we ever find out how we got out of that basement? ? #pllgameover #pll #winemoms

Ett inlägg delat av Nia Peeples (@niapeeples)

På sin Insta-story har nu Shay Mitchell tillsammans med I. Marlene King avslöjat hur det egentligen gick till enligt Teen Vogue. För Shay berättar I. Marlene King att mammorna var i källaren länge och de behövde klättra på varandra. Pam (Emilys mamma) fick ta av sig sina kläder och så smörjde de in henne i olja och gled henne ut ur fönstret.

Emilys mamma verkar alltså ha varit hjälten i situationen och att glida naken ut genom ett fönster låter som något man gärna inte pratar med andra om.

Läs mer:
Så skulle Pretty little liars egentligen ha slutat
10 tv-serier du måste se om du älskar Pretty little liars
Scenerna i Pretty little liars som avslöjade vem som är A.D

Foto: Freeform

Annons
Annons


AnnonsLaddar