Louis-tomslin-Harry-styles

Louis Tomlinson förbjuder ordet Larry på Instagram

Instagram har en ny funktion som gör att man kan blocka vissa ord i sitt kommentarsfält. Den funktionen har nu Louis Tomlinson använt, vilket har gjort alla fans galna!

Instagrams nya funktion gör att man kan välja att blocka vissa ord, så att de inte syns i kommentarsfältet. Tanken med funktionen är att minska näthatet. Vilket är så bra!

Funktionen har först släppts till kändisar, och en av dem som valt att använda funktionen är Louis Tomlinson. Fansen har nämligen upptäckt att det inte går att kommentera Larry på hans bilder!!

Läs mer: Instagrams nya uppdatering ska stoppa näthat

Teorin om ”Larry”, alltså Louis Tomlinson och Harry Styles har funnits i flera år. Den går ut på att killarna ska ha dejtat varandra i hemlighet men att One Directions managment Modest döljer det.

I Louis kommentarsfält på Instagram har nu fansen börjat skriva andra namn som, Houis, Larrie eller Larrrrry. Medan andra fans ber alla att låta Louis vara i fred.

Frågan är nu varför Louis valt att förbjuda ordet? Enligt ett fan har Harry Styles bekräftat att Larry är real, men han kan också ha skämtat!

Varför tror ni att Louis valt att förbjuda ordet Larry??

Läs mer:
Harry Styles bekräftar: Larry är real
Freddie Tomlinson är en kopia av sin pappa
Louis Tomlinson svarar på ryktet om filmrollen

Foto: IBL