Annons

Annons

Louis Tomlinson svarar på ryktet om filmrollenÄr Louis Tomlinson nästa man på tur att landa en stor filmroll? Enligt flera rykten är han aktuell för att spela fotbollsspelaren Jamie Vardy.

I början av april började ryktet cirkulera om att Louis Tomlinson var aktuell för rollen som Jamie Vardy i filmen om fotbollsstjärnans liv. Att skådespela är inte helt okänt för Louis och de andra killarna i One Direction har tidigare sagt att det är mest troligt att det är han som kommer att göra karriär inom film.

Annons

Läs: Ska Louis Tomlinson vara med i en fotbollsfilm?

Harry Styles blev dock den första av dem att få en roll och hans inspelning pågår för fullt. Nu verkar det dock som om Louis står näst på tur. YAY! Det har inte kommit så många nyheter än om Louis eventuella roll, men i helgen befann han sig på ett bröllop och då avslöjade han en hel del:

”Det är en stor möjlighet att få spela rollen som Jamie Vardy. Hans historia är fantastisk – han är fantastisk. För ett fotbollsfan är det spännande att vara involverad i hans historia”.

Läs: Se bilderna på Harry Styles från filminspelningen

Louis sa visserligen inte rakt ut att han har fått rollen, men det låter på honom som om han inte skulle tacka nej om han blev erbjuden. Regissören bakom filmen har tidigare sagt att Louis är en av kandidaterna, och ärligt talat hoppas vi verkligen på att vi får se honom på bio snart!

Läs även:
17 tatueringar inspirerade av One Direction (så fina!)
Chefredaktör-Terese berättar: ”Så var det att träffa One Direction”
Här är Liam Paynes två nya tatueringar

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar