Hardin och Tessa i After-filmen After We Collided

TT

Hero Fiennes Tiffin svarar på FRIDA-läsarnas frågor: "Det pinsammaste jag gjort"

Vilken är Hero Fiennes Tiffins favoritlåt? Och vad är det pinsammaste han har varit med om under en inspelning? I en exklusiv intervju med FRIDA svarar After-stjärnan på era frågor.

14 heta filmer som får dig i stämning
1:33

Efter reklamen: 14 heta filmer som får dig i stämning

(1:33)

Slå på ljud

I samband med premiären av filmen After We Fell fick FRIDA en exklusiv intervju med Hero Fiennes Tiffin, som spelar bad boy-killen Hardin Scott. Under intervjun bad vi honom svara på era frågor som ni hade skickat in till oss via Instagram, se hans svar här!

1. ”Din karaktär Hardin läser en hel del, vilken var den senaste boken du läste?”

– Den senaste boken jag läste heter A Bit of a Stretch: The Diaries of a Prisoner. Det är ingen novell utan snarare en dokumentation om en kille som skriver om sitt liv som fånge. Den är både rolig och en ögonöppnare, säger han och fortsätter:

– Men jag köpte faktiskt precis en bok som heter The Archer, som är skriven av samma person som gjort Alkemisten (Paulo Coelho, reds. anm.), som jag tipsat om tidigare. Den gillar jag verkligen. Men oftast hinner jag inte läsa så mycket, det blir mest manuscript.

2. ”Vilken är din favoritlåt just nu?”

– Oj, vad svårt. Jag är så dålig på att komma på sånt här på rak arm men jag får väl säga England-låten Fotball's Coming home.

3. ”Vilka skådespelare skulle du vilja jobba med i framtiden?”

– Jag skulle nog säga mina vänner Sheyi Cole och Shem Hamilton. Båda är jättebra skådespelare och det hade varit coolt att få jobba med dem för jag har vuxit upp med dem. Så håll utkik efter Sheyi Cole och Shem Hamilton!

4. ”Vad är det pinsammaste du gjort under en inspelning?”

– Jag har haft tur som inte gjort bort mig än, peppar, peppar! Men en gång så ringde en persons telefon mitt under inspelningen av en känsloladdad scen som jag var med i. Han frös till och jag tänkte: ”Behåll lugnet, mannen” och som tur var gjorde han det och därefter fick vi se till att allas telefoner var avstängda.

Vill du läsa mer om Hero Fienns Tiffin? Här avslöjar han om hur det är att spela in sexscener – och här kan du läsa om vad han egentligen tycker om sin karaktär Hardin Scott.

Relaterade artiklar
Hero Fiennes Tiffin avslöjar: ”Det tycker jag egentligen om min karaktär Hardin Scott”
Hero Fiennes Tiffin om heta sexscenerna i After-filmerna: ”Inte alls så glammigt och sexigt egentligen”