Hero Fiennes Tiffin i After We Fell

2021 After We Fell, LLC

Hero Fiennes Tiffin avslöjar: ”Det tycker jag egentligen om min karaktär Hardin Scott”

Skådespelaren Hero Fiennes Tiffin är aktuell i nya filmen ”After We Fell” som har premiär den 1 september 2021 i Sverige. I en intervju med FRIDA berättar han om sina framtidsplaner och vilka likheter och skillnader det finns mellan honom och karaktären Hardin Scott.

Nytt på Netflix i september
2:12

Efter reklamen: Nytt på Netflix i september

(2:12)

Slå på ljud

I den tredje After-filmen, After We Fell, kommer vi att fortsätta få följa Hardins och Tessas passionerade kärleksresa. FRIDA har pratat med skådepelaren, Hero Fiennes Tiffin, som avslöjar vad mer vi kan vänta oss.

– Ni kan förvänta er mer av Tessas och Hardins komplicerade kärleksrelation, de försöker klura ut om de kan få det att funka mellan dem. Dessutom har de ju blivit äldre så det uppstår en del vuxenproblem i deras relation.

När vi frågar honom om de fortfarande håller på att spela in den tredje och fjärde uppföljaren berättar han att båda(!) filmerna är klara.

– Vi spelade in After 3 och 4 samtidigt i slutet på förra året, vilket var ganska tufft då det var pandemi. Jag har sett båda filmerna och jag tror fansen verkligen kommer att älska dem. Målet är att göra varje film ännu bättre och jag tror faktiskt att vi har lycktas med det.

Vilket är ditt mest minnesvärda ögonblick från inspelningen?

– Det var nog självaste processen att spela in under en pandemi som gjorde att allt blev så annorlunda, vi tillbringade så mycket tid ihop.

Hero berättar att på grund av restriktionerna fick hela casten bo på en och samma hotellvåning och de fick endast vistas på hotellet och vid inspelningen. Detta har i sin tur gjort kollegorna i After-produktionen ännu mer sammansvetsade.

– Det är fantastisk grupp människor! Vi har verkligen kommit varandra närmare och jag hoppas att vår sammanhållning kommer att synas i filmerna.

Hero Fiennes Tiffin om Hardin: ”Han är en realist”

Vilka likheter finns det mellan dig och din karaktär, Hardin?

– Första gången jag fick den här frågan så hade jag svårt att se våra likheter, säger han och fortsätter:

– Jag skulle inte säga att han ser allt i svart eller vitt, men han är en realist, och där är vi lika. Och precis som honom så är även jag är lojal och mån om att skydda mina nära och kära.

Vilka olikeheter finns det mellan er?

– Jag skulle nog säga att jag är lite mer rationell än honom, eller jag hoppas det i alla fall. Och ena sidan finns det ju en anledning till att han är som han är, jag har ju inte gått igenom samma trauman som han har.

Om Hardin hade funnits på riktigt, hade ni varit kompisar då?

– Jag vet inte, om jag fick lära känna honom så kanske. Vi hade nog inte kommit överens i början, men hade vi vart tvungna så hade vi säkert blivit bästa vänner.

Vad har du för framtidsplaner efter After-filmerna?

– Jag ser fram emot att testa på nya roller, utforska nya karaktärer och andra filmgenrer. Men det ska framförallt bli spännande att se vad folk kommer att tycka om de nya After-filmerna. Själv så älskar jag dem och jag tycker att vi verkligen har lycktas med varje film!

Här kan du läsa om det pinsammaste Hero Fiennes Tiffin varit med om under en inspelning – och om vad han tyckte om att spela in sexscener!

Relaterade artiklar
Hero Fiennes Tiffin om heta sexscenerna i After-filmerna: ”Inte alls så glammigt och sexigt egentligen”
Test: Välj ett plagg och se vem i After du är!