After we collided Hero Finnes-Tiffin och Josephine Langford

Här kan du se After We Collided i Sverige

HURRA! För dig som älskar Tessa och Hardin kan vi berätta att After We Collided kommer att släppas på Netflix. Här är allt vi vet!
7 kärlekspar på film som hatade varandra i verkligheten
Slå på ljud

Tidigare i höstas släpptes After-uppföljaren After We Collided på bio i Sverige. Sedan dess är det många som har undrat var och när man kommer kunna streama filmen. Nu äntligen har vi svaret! Från och med den 22 december kommer After We Collided att finnas på Netflix i USA - vilket förhoppningvis betyder att den snart kommer till Sverige!

I samband med att Netflix bekräftade den roliga nyheten på Twitter passade de på att släppa lite nya bilder på Tessa (Josephine Langford), Hardin (Hero Fiennes-Tiffin ), Trevor (Dylan Sprouse) och Kimberly (The Vampire Diaries-stjärnan Candice King). Kolla in de nya bilderna här!

När kommer After We Collided till svenska Netflix?

FRIDA har varit i kontakt med Netflix Nordic och de kan tyvärr inte bekräfta när After We Collided kommer till svenska Netflix. Filmen finns inte med på Netflixs lista på december-nyheter så vi får hålla tummarna för att den kommer någon gång under 2021!

Här kan du se After We Collided i Sverige

Deppa inte ihop för att filmen ännu inte nått svenska Netflix! För från och med den 21 december 2020 så kan du köpa filmen digitalt på Apple TV, Viaplay, SF Anytime, Itunes, Google Play och Blockbuster.

Kommer det släppas fler filmer inom After-serien?

Svar ja! Strax efter premiären av filmen After We Collided avslöjade skådisstjärnorna, Josephine Langford och Hero Fiennes Tiffin, via ett videoklipp på Instagram att det blir en tredje och en fjärde uppföljare av After.

– Vi är så glada att ni gillade den andra filmen. Det betyder så mycket för oss och vi hade aldrig varit här utan er, sa Hero i klippet.

– Jag vet att några av er inte har fått möjligheten att se After We Collided i era länder än, men vi har roliga nyheter som kommer att muntra upp er, fortsatte Josephine.

– Äntligen kan vi berätta att det nu är officiellt att blir en tredje och fjärde film, avslöjade Hero.

– Japp, After We Fell och After Ever Happy kommer att bli till verklighet, fyllde Josephine i.

Skådisarna berättade att det har varit tufft för dem att hålla nyheten hemlig, men att det känns bra att de äntligen får dela med sig av den.

När har After We Fell och After Ever Happy premiär?

Det vet vi inte än. Varken Josephine eller Hero nämnde i videoklippet när de nya filmerna skulle släppas. Men vi kan hoppas på att det blir någon gång nästa år.

Foto: TT

Läs mer:

FRIDA-Annie om nya After We Collided: ”Så många heta scener”

Test: Välj ett plagg och se vem i After du är!

9 saker du inte visste om After-skådisen Hero Fiennes-Tiffin