After We Collided

FRIDA-Annie om nya After We Collided: ”Så många heta scener”

Intima sexscener, en hel dramatik och såklart ännu en cliffhanger. Vi har sett nya biofilmen After We Collided och det här tycker vi om den!

Onsdagen den 9 september har den efterlängtade filmen After We Collided premiär på bio. Det är alltså uppföljaren till den första After-filmen som nu släpps och handlingen är baserad på Anna Todds andra bok After We Collided från 2014.

I filmen möter vi Tessa Young (Josephine Langford) som börjar praktisera på drömförlaget Vance. Där träffar hon sin stiliga kollega Trevor (Dylan Sprouse), som kan beskrivas som motsatsen till bad boy-killen Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin).

Dylan Sprouse i After We Collided

Dylan Sprouse spelar Tessas stiliga kollega.

Trots att Trevor är ordentlig, rolig och smart, kan Tessa inte sluta tänka på Hardin. Kommer hon kunna förlåta honom efter allt som hänt? FRIDA har smygtittat på uppföljaren och det här tycker vi!

Läs mer! Här kan du läsa ALLT om After-filmerna och böckerna!

”Flera detaljerade sex-scener”

Utan att spoila för mycket av filmen kan jag garantera alla After-fans att ni inte kommer bli besvikna! Filmen innehåller nämligen en hel del dramatik och framförallt flera heta sexscener.

Till skillnad från den första filmen är scenerna i uppföljaren mer intima och detaljrika. Ibland ser det till och med ut som om karaktärerna har sex IRL!

En av filmens stora snackisarna är Tessas och Hardins duschsex som även syns i trailern. Då går det riktigt hett till mellan dem och vid ett ögonblick får man se Hardins nakna kropp bakifrån. Japp, du läste rätt. ”Rumpscenen” som den blivit kallad för har fått de internationella fansen att gå bananas.

”Heros rumpa var allt jag ville se”, twittrar ett fan.

Filmen är minst sagt händelserik och absolut sevärd – i alla fall om du gillar romantik och drama. Jag kan dessutom nämna att slutet var förvånande. En ny figur dyker plötsligt upp vilket får Tessa att nästan tappa hakan.

Nu håller vi tummarna för att det blir ännu en uppföljare!

Foto: Nordisk Film

LÄS MER:

Quiz: Hur mycket kan du om filmen After?

Test: Välj ett plagg och se vem i After du är!

9 saker du inte visste om After-skådisen Hero Fiennes-Tiffin