Hero Fiennes Tiffin

9 saker du inte visste om After-skådisen Hero Fiennes-Tiffin

Hur gammal är Hero Fiennes-Tiffin? Och är han singel? FRIDA har samlat allt du vill veta om After-stjärnan som spelar den snygge och mystiske karaktären Hardin Scott. Se listan här!

Nu har det gått lite mer än ett år sedan den första After-filmen hade premiär! Och det är inte långt kvar tills uppföljaren, After We Collided, släpps på vita duken. Filmen har inget officiellt premiärdatum än, men förhoppningsvis kommer den ut under våren 2020.

Det är sedan tidigare bekräftat att vi kommer få se Josephine Langford och Hero Fiennes-Tiffin i huvudrollerna som Tessa och Hardin. Har du också fått en rejäl crush på den stilige skådisen Hero och vill veta allt om honom? Vi har samlat allt du behöver veta om stjärnan här!

Filmen After

Nio fakta om Hero Fiennes-Tiffin

1. Hur gammal är Hero? 

Hero föddes den 6 november 1997 och är 22 år gammal.

2. Vilket är hans stjärntecken? 

Hans stjärntecken är Skorpion.

3. Var kommer han ifrån?

Hero är från London.

4. Är han singel? 

Yes, så du kan pusta ut. I en intervju med tidningen ELLE avslöjade han att han aldrig varit i en relation.

– Jag har aldrig haft en tjej som jag kunnat kalla flickvän, berättade han.

5. Kommer från en känd familj 

Hero kommer från en familj som jobbar inom filmindustrin. Hans pappa, George Tiffin, arbetar som filmfotograf och hans mamma, Martha Fiennes, är manusförfattare och regissör. Heros morbröder Ralph and Joseph Fiennes är skådespelare. Ralph känner du nog igen från hans roll som Lord Voldemort i Harry Potter.

6. Är med i Harry Potter

Precis som sin kända morbror Ralph har även Hero medverkat i Harry Potter. När han var elva år spelade han Tom Riddle som barn i filmen Harry Potter och halvblodsprinsen.

Hero Fiennes tiffin i Harry Potter

7. Vilka fler filmer har Hero varit med i?

Han har dessutom medverkat i filmer som Bigga Than Ben Private Peaceful samt tv-serier som Safe och Cleaning up. Och så är han såklart med i After 2 som vi längtar till!

8. Vad har han för husdjur? 

Hero har en hund som heter Diesel.

9. Arbetar som modell 

Denna kille har flera talanger. Förutom skådespeleri arbetar han också som model. Hans agentur heter Storm Models och han har bland annat gjort reklam för H&M och Dolce & Gabbana.

Läs mer: 

Quiz: Hur mycket kan du om filmen After?

Test: Välj ett plagg och se vem i After du är!

Äntligen har trailern till After 2 släppts – se den här

Källa: Popsugar.com

Foto: TT och IMDB