Alice Stenlöf

TT

Alice Stenlöf om nya pojkvännen Jireels första möte med familjen

Alice Stenlöf och Jireel började dejta i somras när de var på en utlandssemester tillsammans. I september bekräftade de att de var ihop och nu har de tagit nästa steg i relationen – Jireel har fått träffa hennes familj.
Kändisparen som har gjort slut 2020
Slå på ljud

Influencern och modellen Alice Stenlöf, 24, och artisten Jireel Lavia Perreira, 20, träffades genom gemensamma vänner på en middag. Men det var först i somras som spekulationerna startade om att de skulle vara ett par eftersom båda la upp liknande semesterbilder från den grekiska semesterön Rhodos.

Bilderna som Alice och Jireel la upp var tagna vid en solig lyxvilla med en stor pool. Det var då som uppmärksamma följare noterade likheterna och började då spekulera i om det kunde vara samma villa som de befann sig i.

Alice Stenlöfs förhållande med Jireel

Det visade sig att följarna hade rätt och i september bekräftade Alice i ett inlägg på Instagram att de var ett par. Då la hon upp en bild på henne och Jireel med texten ”Han gör mig glad”.

Nyligen gästade Alice podcasten Två meter dumheter med Rosanna Charles och Emilio Araya. Då berättade hon hur det verkligen gick till när paret träffades.

– Vi var på en middag ihop. Han var där, jag var där. Det var en kväll vi var ute då, och det hela slutade med lite hångel, säger Alice.

Sedan dess har mycket hänt för paret och under hösten har Jireels lägenhet varit under renovering, så han har i princip bott hemma hos Alice under den tiden. Men nu är hans lägenhet klar och nyligen berättade Alice i en vlogg på Youtube att de troligtvis kommer bo växelvis i båda lägenheterna.

Jireel fick följa med Alice till Göteborg

I helgen var det dags för Alice att lämna den nyrenoverade lägenheten i centrala Stockholm och åka hem till Göteborg, där hon kommer ifrån. Då tog hon med sig Jireel så att han kunde få träffa hennes familj.

”Jag har varit hemma i Göteborg och spenderat riktig kvalitetstid med familjen. Sovit som en prinsessa, ätit massa god mat och introducerat Jireel för Gbg och familjen”, skriver hon nu nöjt på sin Instagram story.

Under vistelsen hemma i Göteborg tog hon också lite välbehövd paus från mobilen och sociala medier vilket var något som vissa följare lagt märke till.

”Som några av er pekat ut i min DM så har jag spenderat väldigt lite tid på min telefon och uppdatering av Instagram den här helgen.”, förklarar Alice nu på sin Instagram story.

Alice Stenlöfs uppmaning till sina följare

Men nu är hon hemma i Stockholm igen med massa ny energi och nu uppmuntrar hon följarna till att lägga ifrån sig mobilen ibland.

”Behövde denna helgen frånkopplad från allt brus. Men nu är jag tillbaka i min lägenhet i Stockholm med massa ny energi. Glöm inte hur viktigt det är att lägga undan telefonen en stund.”, uppmanar hon sina följare.

Foto: Karin Törnblom/TT

LÄS MER:

Alice Stenlöf och Jireels privata bilder från resan

Därför höll Alice Stenlöf relationen med Jireel hemlig

10 saker du inte visste om Alice Stenlöf