SÅ TRÄFFADES ALICE STENLÖF OCH JIREEL LAVIA PEREIRA

Så träffades Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira

Nu berättar Alice Stenlöf för första gången hur hon och artisten Jireel Lavia Pereira träffades och så småningom blev ett par.
”Då visste man inte – att om ett år kommer jag att vara superkär i dig”, säger Alice när hon tänker tillbaka.
Kändisparen som varit tillsammans längst
Slå på ljud

Det var i september i år som Alice Stenlöf bekräftade att artisten Jireel Lavia Pereira är hennes nya pojkvän, genom att publicera en bild av dem två ihop och i inlägget kärleksfullt skriva: ”Han gör mig glad”.

Efter det har vi fått ta del av parets kärlek på både Instagram och Youtube, och det har nog inte undgått någon hur kära de verkar vara i varandra.

Så träffades Alice och Jireel för första gången

När Alice Stenlöf nu gästar podcasten Två meter dumheter med Rosanna Charles och Emilio Araya berättar Alice för första gången hur hon och Jireel träffades.

– Vi var på en middag ihop. Han var där, jag var där. Det var en kväll vi var ute då, och det hela slutade med lite hångel, säger Alice.

– Ganska mycket hångel, inflikar Rosanna och Emilio som båda var närvarande vid tillfället.

– Ett hångel där man känner, 'behövde jag göra det där', fortsätter Alice och Rosanna påpekar att det var hon som fick avbryta det efter att hon märkt att folk börjat smygfilma.

– Det var så vi träffades, ute med lite alkohol i kroppen, och det ledde till att vi tittade på varandra, att vi hånglade med varandra, säger Alice.

Hon minns även tillbaka på ett tillfälle där hon suttit mitt emot Jireel på ett event, men att det då inte var något mer med det eftersom att hon var i en relation.

– Då visste man inte – att om ett år kommer jag att vara superkär i dig.

Så blev Alice Stenlöf och Jireel kära i varandra

Och på den vägen var det! Paret började att umgås allt mer, på ett sätt som Alice beskriver som väldigt avslappnat och härligt.

– Sen flyttade jag till Danderyd, och han kom dit och vi började hänga där. Det var ett väldigt chill sätt att lära känna varandra på. Det var folk runt oss, det var sommar, berättar Alice Stenlöf vidare, och syftar på det hus som hon och flera vänner bodde i under sommaren.

I somras åkte även det nykära paret iväg på en hemlig lyxsemester, men efter att flera listat ut att både Alice och Jireel befunnit sig på exakt samma plats, samma hotell och båt, så var spekulationerna kring deras eventuella relation igång.

– Vi hade en vecka i Grekland. Det är den sjukaste resan jag har varit på, säger Alice Stenlöf och refererar till kärlekssemestern med Jireel.

Visa det här inlägget på Instagram

Han gör mig glad

Ett inlägg delat av Alice Stenlöf (@alicestenlof)

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Alice Stenlöf om varför hon höll relationen med Jireel hemlig

Alice Stenlöfs miljonregn – så mycket pengar drar hon in

Vem är Alice Stenlöfs kändiscrush? 15 frågor med influencern