Alice Stenlöf visar privata bilderna från kärleksresan med Jireel

Alice Stenlöf visar privata bilderna från resan med Jireel

Efter månader av spekulationer bekräftade Alice Stenlöf och Jireel förra veckan att de dejtar. Nu delar de båda med sig av kärleksfulla bilder från en hemlig semester ihop i somras.
Kändisparen som har gjort slut 2020
Slå på ljud

Influencern Alice Stenlöf, 24, har för många varit ett känt ansikte ett bra tag, hon drev tidigare podcasten Har du sagt A får du säga B ihop med Bianca Ingrosso, och i maj förra året fyllde duon Globen med en fullspäckad showcast. Efter att Alice Stenlöf i våras dök upp som en av de tävlande i Let’s dance blev hon känd för en bredare massa.

I våras, strax efter att hon fått lämna Let’s dance, gick hon ut med att hon och pojkvännen sedan sex år tillbaka, Philip Wong, beslutat sig för att gå skilda vägar. Alice berättade om anledningen till uppbrottet i en vlogg.

– Det är en situation där jag, framförallt jag, känner att jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig, sa hon då och menade att hon ville fokusera på sig själv.

”Han gör mig glad”

Under sommaren startade spekulationer kring att Alice Stenlöf och artisten Jireel Lavia Pereira, 20, börjat dejta – och så sent som förra veckan bekräftade Alice att det stämmer. På Instagram visade hon upp lyckan när hon delade en bild av sig själv och Jireel tätt ihop.

”Han gör mig glad”, skriver Alice Stenlöf i inlägget och Jireel svarar kärleksfullt bland kommentarerna:

”Babyy”, skriver han följt av ett rött hjärta.

Efter det har Jireel dykt upp på Alices Instagram story vid ett flertal gånger. Det har bakats paj i Alice nyrenoverade kök och tillbringats tid i Jireels studio.

Alice Stenlöf och Jireels hemliga kärleksresa

Och när lyckan mellan Alice och Jireel nu är ute i offentligheten så finns det väl ingen anledning att sluta dela med sig av den? I samband med att kärleksryktena kring Alice och Jireel florerade ryktades det också om att de ska ha tillbringat dagar på Rhodos i Grekland ihop, och i ett nytt inlägg delar Alice Stenlöf nu med sig av flera kärleksfulla semesterbilder tillsammans med Jireel.

https://www.instagram.com/p/CFpSOU7AtHd/

Även Jireel har delat med sig av bilder från semestern. Bland kommentarerna har Alice lämnat en kärleksfull kommentar.

”Min”, skriver hon följt av ett rött hjärta.

https://www.instagram.com/p/CFmU-kKnZHM/

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Alice Stenlöfs miljonregn – så mycket pengar drar hon in

Vem är Alice Stenlöfs kändiscrush? 15 frågor med influencern

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf slutar podda: ”Tack för allt”