par i pll som vi glömt

15 kärlekspar i Pretty Little Liars (som du har glömt bort!)

Glöm alla aktuella kärlekspar i Pretty Little Liars! Nu är det dags att fräscha upp minnet med 15 konstiga par som vi har sett under de sju säsongerna.
pll par 1

1. Spencer och Alex – #Spex

Spencer träffade Alex i första säsongen på Rosewood Country Club, där de hade en romans. De var dock från två olika världar, men gick trots det på skoldansen tillsammans. De gjorde slut efter att A skickat en ansökan till en tennisklinik i Sverige (!) åt Alex.

pll par 2

2. Emily och Ben – #Bemily

Det här var ett ganska hemskt förhållande, så det var ju bra att det tog slut. Emily är tillsammans med Ben när PLL börjar, så det var innan hon insåg att hon gillar tjejer. Ben försökte tvinga Emily till att ha sex med honom, så vi är glada över att hon dumpade honom efter tre avsnitt.

pll par 3

3. Hanna och Wren – #Wrenna

Hanna och Wren kom nära varandra i korridorerna på Radley, när han hjälpte henne att hålla kvar Mona där i stället för att flytta henne till New York. Det var en kort flirt mellan dem, men de kysstes i alla fall.

pll par 4

4. Alison och Ezra – #Ezrison

Det har funnits gott om obehagliga par i Pretty Little Liars, men förhållandet mellan Alison och Ezra är typ det värsta. Hon var 14 år gammal när de dejtade och förförde då Ezra, som gick på college. De två gjorde slut strax innan Ali begravdes levande av sin mamma…

pll par 5

5. Aria och Noel – #Ariel

Innan Ezra var det Noel som fick Arias hjärta att banka extra hårt. När de blev ett officiellt par var det på grund av att Aria ville förtränga känslorna hon hade för sin lärare. Det tog dock slut mellan dem efter att Noel sett henne och Ezra kyssas i en bil, och då skrev han på bakrutan ”I see you”. Creepy!

Läs mer: De 13 läskigaste(!) karaktärerna i Pretty Little Liars

pll par 6

6. Spencer och Dean – #Spean

Dean var Spencers coach när hon skulle bli ren efter sitt missbruk i säsong 4. Han blev dock avskedad av Spencers familj efter att de hittat paret sovandes tillsammans.

pll par 7

7. Mona och Noel – #Nona

Om inte Mona hade varit så upptagen med att terrorisera tjejerna i säsong 2 så hade det kanske fungerat bättre mellan henne och Noel. De två tillsammans känns som en passande matchning, men nu är det ju tyvärr för sent att ta reda på…

pll par 8

8. Jason och Ashley – #Jashley

Det hände bara en gång, men trots det så har det faktiskt hänt. Det är dock lite sjukt när man tänker på att Ashley sa upp sig från sitt jobb för att komma undan Jason, samt att Aria alltså har haft sex med sin bästa kompis mammas gamla fling.

pll par 9

9. Jenna och Shana – #Shenna

I stort sett kan man säga att Shana offrade sitt liv för att straffa tjejerna för att de gjorde Jenna blind. När hon bestämmer sig för att döda Ali som hämnd, och samtidigt skjuter Ezra, går allt fel och Aria gör så att Shana ramlar ner från en scen och bryter nacken.

pll par 10

10. Mike och Hanna – #Manna

Det här är ett par som knappt räknas egentligen, eftersom Hanna endast har erkänt att hon kysste Mike när de var yngre. Vi fick alltså aldrig se kyssen! Var är Mike nu förresten?

Läs mer: 12 hetaste scenerna i Pretty little liars

pll par 11

11. Alison och Detective Holbrook – #Holibron

Polisen Holbrook kom till Rosewood för att gå till botten med alla mord som hände i staden, men han hade ändå tid för lite kärlek. Tyvärr inledde han en romans med tjejerna som han utredde för mord. Först hade han en fling med Hanna, men sedan kysste han Ali på skoldansen. Vad hände egentligen med Holbrook sen?

pll par 12

12. Hanna och Travis – #Tranna

Hanna och Travis blev nära varandra i säsong 4, eftersom han hade bevis för att Hannas mamma inte dödade Wilden. De gjorde slit eftersom Hanna var full mest hela tiden, men också för att Caleb kom tillbaka. Stackars Travis!

pll par 13

13. Aria och Riley – #Rilia

Hade du också helt glömt bort Riley? Vi också! Han var tydligen ett av Arias engångsligg efter att hon fått reda på att Ezrea skrev en kriminalroman om Alis försvinnande.

pll par 14

14. Emily och Talia – #Emalia

Det har funnits en hel del konstiga par i PLL, och romansen mellan Emily och Talia är inget undantag. Talia verkade för det första vara ungefär 20 år äldre än Emily (inte för att det är något fel), men det visade sig sedan också att hon faktiskt var gift!

pll par 15

15. Noel och Jenna – #Jel

När Mona och Noel gjorde slut i säsong 2 så gick han direkt vidare till Jenna. Förhållandet ebbade till sist ut, men sedan fick vi se dem två tillsammans igen i säsong 7A när de jagade Charlottes mördare. Det är dock fortfarande oklart varför de jobbade ihop.

Hur många av dessa par hade du glömt bort?!

Läs mer om PLL:
21 frågor vi vill ha svar på efter Pretty little liars sommarfinal
11 spoilers inför de sista avsnitten av Pretty Little Liars
19 karaktärer du nästan glömt bort från Pretty little liars

Foto: Freeform

Källa: Seventeen