Annons

Annons

12 hetaste scenerna i Pretty little liars

12 hetaste scenerna i Pretty little liars


PLL-tjejerna har visserligen fullt upp med att hitta A, men de har även tid för en hel del kärleksdrama. Här är de hetaste scenerna från tv-serien.

1. Säsong 1 avsnitt 1
Hela serien inleddes med att Aria och Ezra träffade varandra på en bar och sen de hånglade upp varandra på toaletten har vi shippat Ezria till hundra procent.
1PLL
Bildkälla

2. Säsong 1 avsnitt 7
Det var inget långt förhållande mellan Spencer och Alex men de hann bjuda på en hel del heta scener, som när de dansar och hånglar i köket på golfklubben till exempel.
2PLL
Bildkälla

Annons

3. Säsong 1 avsnitt 18
Den klassiska duschscenen mellan Hanna och Caleb kan inte ha undgått någon. Där och då börjar Hanna inse att det är mer än bara vänskap mellan dem (våra hjärtan hade också slagit extra hårt om vi hade delat dusch med Caleb).
3PLL
Bildkälla

Missa inte: 16 bevis på att Caleb Rivers är världens sexigaste person

4. Säsong 1 avsnitt 19
Att ha sex första gången kan vara lite stelt och allmänt awkward. Hanna hade däremot turen att få göra det i ett tält tillsammans med Caleb och det verkar ha varit minst sagt romantiskt.
4PLL
Bildkälla

5. Säsong 2 avsnitt 18
Maya ska lämna Rosewood men självklart inte utan att säga hej då till Emily. Det gör hon genom att överraska henne i Spencers rum med tända ljus, tryckare och kyssar.
5PLL
Bildkälla

6. Säsong 3 avsnitt 12
För alla som älskar Toby utan tröja är det här definitivt rätt avsnitt. Han har varit borta från stan ett tag och när han kommer tillbaka tar det inte många minuter innan han och Spencer har sex på hennes rum. Sedan försvinner han iväg igen…
6PLL
Bildkälla

7. Säsong 4 avsnitt 19
Ett avsnitt i svartvitt som i övrigt är ganska tråkigt. Tur att Emily och Paige gjorde det hela betydligt mer spännande med en het hångelscen.
7PLL
Bildkälla

8. Säsong 4 avsnitt 22
Kommer du ihåg Riley? Han är visserligen ingen stor del av handlingen men Aria hookade med honom under ett dygn på college och deras scener är det bästa med avsnittet.
8PLL
Bildkälla

Lista: 19 karaktärer du nästan glömt bort från PLL

9. Säsong 5 avsnitt 5
Emison is real! Emily sover över hos Alison och när ingen av dem kan sova passar de på att hångla upp varandra i stället.
9PLL
Bildkälla

10. Säsong 5 avsnitt 5
Aria kommer hem till Ezra med paj, han drar upp tröjan för att visa sitt ärr efter skottskadan från Shana och lyfter sedan upp Aria på köksbänken. Enough said.
10PLL
Bildkälla

11. Säsong 6 avsnitt 6
Efter att ha varit instängd i the dollhouse försöker Hanna hålla sig borta från Caleb. När han kommer hem till henne och de börjar bråka slutar det i stället med att de kysser varandra och så åker kläderna av…
11PLL
Bildkälla

12. Säsong 6 avsnitt 13
Även om vi hoppas att Caleb och Hanna är endgame är det svårt att inte tycka att det som pågår mellan Spencer och Caleb just nu är ganska hett.
12PLL
Bildkälla

Läs också:
8 bevis på att det är mer än vänskap mellan Spencer och Caleb
Misstaget i Pretty little liars intro (som du inte ens märkt!)
Hon är Tobys nya tjej i Pretty little liars

Annons
Annons


AnnonsLaddar