Annons

Annons

16 saker du kan göra under påsklovetHar du påsklov men inget att göra? Ingen fara, här är 16 saker du kan göra under ditt påsklov.

1. Måla tavlor
Prova på att måla lite tavlor under påsklovet. Fina färger och mönster som passar perfekt in på ditt rum. Skapa ett unikt konstverk själv, eller tillsammans med kompisar.

2. Gå på museum
Det är gratis att gå på museum och därför en perfekt grej att göra! Ta med dina kompisar och lär dig något nytt.

Annons

3. Äggjakt
Anordna en äggjakt för dig och dina kompisar. Det är sjukt roligt och du får äta massa godis på köpet!

4. Photoshoot med kompisar
Behöver du en ny profilbild? Passa på att gå ut i fina vårvädret och fota. Ta med en kompis och passa på att ta lite snygga bilder på dig själv också.

5. Fika på uteserveringar
Nu börjar solen titta fram och det har blivit betydligt varmare ute, så varför inte ta chansen att sätta sig på uteserveringen och ta en fika? Fika med en kompis du kanske inte träffat på länge, eller kanske den där personen du tycker lite extra mycket om? Ta chansen och njut av solen och det härliga vårvädret.

6. Rensa garderoben
Det är tiden på året där vi byter ut vinterkläderna i garderoben mot vår- och sommarkläder. Så passa på att rensa din garderob under påsklovet. Passa på att städa och rensa ut andra skåp och lådor i ditt rum, det kan kännas tråkigt, med det kommer kännas bra efteråt.

7. Kolla på film och serier
Slappna av och ta det lugnt med en bra serie eller film. Passa på att börja kolla på en ny serie som du aldrig sett förut!

8. Spela golf
Varför inte prova på lite golf med dina kompisar? En perfekt sport där du både kan hänga med dina kompisar samt göra något aktivt.

9. Läsa Frida
Passa på att ha en picknick och läs det nya numret av Frida. Är det dåligt väder? Då kan du kolla in Frida.se och läs lite skönhetstips, eller gör ett quiz.

10. Gå på danskurs
Gå på en danskurs med en kompis, det är superkul! Prova en ny dansstil eller utveckla dina dansfärdigheter.

11. Bada i badhus
Det kanske är lite för kallt att bada i sjön på påsklovet. Ta en trip till ditt lokala badhus istället!

12. Läs en bok
Varför inte ta chansen att läsa en bok under påsklovet? Det är avslappnande och passar perfekt att göra till det fina vårvädret. En romantisk historia, eller kanske ett mystiskt mysterium? Det finns flera tusen olika böcker att välja mellan.

13. Lyssna på en podd
Är du ensam hemma på dagen och lider av tystnaden, leta på en rolig podd som du kan lyssna på. Det kan vara allt från komedi, till kärlek, viktiga frågor och mysterier. Passar perfekt att lyssna på medan du lagar mat, går på en promenad eller kanske tar ett bad.

14. Baka
Att baka är perfekt för att fördröja tiden, det är mysigt och det resulterar i något gott som du kan äta själv eller kanske bjuda på.

15. Anordna en mysig middag för kompisar
Samla alla dina vänner och laga en god middag tillsammans!

16. Ta en promenad
Gå ut på en promenad, lyssna på musik eller kanske en podd. Njut av det fina vårvädret! Här hittar du tips på bra poddar.

Läs mer:
Har du tråkigt? – Här är 31 saker du kan göra!
Sex enkla sätt att förnya ditt rum
Nio tv-serier du inte får missa på Netflix

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Av: Vilde Merkesdal
Foto: IBL

Annons
Annons


Annons
Laddar