Annons

Annons

Nio tv-serier du inte får missa på NetflixI år tar flera av tv-serier slut men som tur var finns det nya att upptäcka. Här är nio tv-serier du absolut inte får missa på Netflix.

I år får vi säga hejdå till bland annat Pretty little liars, Teen Wolf och The Vampire diaries, och hur tråkigt det än är kan det vara dags att hitta en ny favoritserie. Som tur var finns Netflix som har massvis med serier som du kanske bara inte har upptäckt ännu. FRIDA har listat nio tv-serier du borde titta på nu!

Annons

Läs mer: Så hittar du Netflixs hemliga filmkategorier

Shadowhunters
Om du älskar The Vampire diaries eller Teen wolf så är det här en serie för dig. Den handlar om en tonåring vars liv vänds upp och ned när hon får veta att hon är till hälften ängel och hennes uppdrag är att jaga demoner.

Riverdale
Om du älskar Pretty little liars så är Riverdale den perfekta serien för dig. Den innehåller både kärlek, drama och ett mystiskt mord.

Stranger things
Om du gillar serier som handlar om övernaturliga saker och läskiga serier är Stranger things tv-serien för dig. Den första säsongen finns på Netflix nu och den andra säsongen kommer i höst.

Degrassi
Om du gillar tv-serier som utspelar sig på high school och innehåller massa drama så är Degrassi serien du ska titta på!

The Carrie Diaries
I den här serien får vi möta tonårstjejen Carrie som drömmer om att bli en framgångsrik skribent i New york. Serien påminner lite om Gossip girl och bjuder oss inte bara på drama och kärlek utan också modeinspiration.

The Get down
Serien handlar om ett gäng ungdomar som bor i Bronx och försöker förändra musikhistorien. Älskar du musik? Då är det här tv-serien för dig.

Project Mc²
Den här tv-serien handlar om et gång tonårstjejer som bildar en hemlig spion grupp där de tillsammans med hjälp av sina kunskaper inom vetenskap och teknik räddar svåra situationer.

Open heart
Om du gillar spänning är det här en serie för dig. Den handlar om en tonåring som letar efter sin försvunna pappa och på vägen hittar flera hemligheter.

Lost & Found music studios
Den här serien handlar om ett gäng ungdomar som går ett musikprogram för att bli låtskrivare och artister. Förutom att följa deras drömmar får vi också följa drama, kärlek och vänskap.

Läs mer:
Sju anledningar till Riverdale är din nya favoritserie
Se teasern för Netflix-serien som Selena Gomez producerat
Titta på Netflix utan internet – så gör du

Foto: IBL

Annons
Annons


Annons
Laddar