Annons

Annons

15 kärlekspar i Pretty Little Liars (som du har glömt bort!)Glöm alla aktuella kärlekspar i Pretty Little Liars! Nu är det dags att fräscha upp minnet med 15 konstiga par som vi har sett under de sju säsongerna.

1. Spencer och Alex – #Spex
pll par 1
Spencer träffade Alex i första säsongen på Rosewood Country Club, där de hade en romans. De var dock från två olika världar, men gick trots det på skoldansen tillsammans. De gjorde slut efter att A skickat en ansökan till en tennisklinik i Sverige (!) åt Alex.

Annons

2. Emily och Ben – #Bemily
pll par 2
Det här var ett ganska hemskt förhållande, så det var ju bra att det tog slut. Emily är tillsammans med Ben när PLL börjar, så det var innan hon insåg att hon gillar tjejer. Ben försökte tvinga Emily till att ha sex med honom, så vi är glada över att hon dumpade honom efter tre avsnitt.

3. Hanna och Wren – #Wrenna
pll par 3
Hanna och Wren kom nära varandra i korridorerna på Radley, när han hjälpte henne att hålla kvar Mona där i stället för att flytta henne till New York. Det var en kort flirt mellan dem, men de kysstes i alla fall.

4. Alison och Ezra – #Ezrison
pll par 4
Det har funnits gott om obehagliga par i Pretty Little Liars, men förhållandet mellan Alison och Ezra är typ det värsta. Hon var 14 år gammal när de dejtade och förförde då Ezra, som gick på college. De två gjorde slut strax innan Ali begravdes levande av sin mamma…

5. Aria och Noel – #Ariel
pll par 5
Innan Ezra var det Noel som fick Arias hjärta att banka extra hårt. När de blev ett officiellt par var det på grund av att Aria ville förtränga känslorna hon hade för sin lärare. Det tog dock slut mellan dem efter att Noel sett henne och Ezra kyssas i en bil, och då skrev han på bakrutan ”I see you”. Creepy!

Läs mer: De 13 läskigaste(!) karaktärerna i Pretty Little Liars

6. Spencer och Dean – #Spean
pll par 6
Dean var Spencers coach när hon skulle bli ren efter sitt missbruk i säsong 4. Han blev dock avskedad av Spencers familj efter att de hittat paret sovandes tillsammans.

7. Mona och Noel – #Nona
pll par 7
Om inte Mona hade varit så upptagen med att terrorisera tjejerna i säsong 2 så hade det kanske fungerat bättre mellan henne och Noel. De två tillsammans känns som en passande matchning, men nu är det ju tyvärr för sent att ta reda på…

8. Jason och Ashley – #Jashley
pll par 8
Det hände bara en gång, men trots det så har det faktiskt hänt. Det är dock lite sjukt när man tänker på att Ashley sa upp sig från sitt jobb för att komma undan Jason, samt att Aria alltså har haft sex med sin bästa kompis mammas gamla fling.

9. Jenna och Shana – #Shenna
pll par 9
I stort sett kan man säga att Shana offrade sitt liv för att straffa tjejerna för att de gjorde Jenna blind. När hon bestämmer sig för att döda Ali som hämnd, och samtidigt skjuter Ezra, går allt fel och Aria gör så att Shana ramlar ner från en scen och bryter nacken.

10. Mike och Hanna – #Manna
pll par 10
Det här är ett par som knappt räknas egentligen, eftersom Hanna endast har erkänt att hon kysste Mike när de var yngre. Vi fick alltså aldrig se kyssen! Var är Mike nu förresten?

Läs mer: 12 hetaste scenerna i Pretty little liars

11. Alison och Detective Holbrook – #Holibron
pll par 11
Polisen Holbrook kom till Rosewood för att gå till botten med alla mord som hände i staden, men han hade ändå tid för lite kärlek. Tyvärr inledde han en romans med tjejerna som han utredde för mord. Först hade han en fling med Hanna, men sedan kysste han Ali på skoldansen. Vad hände egentligen med Holbrook sen?

12. Hanna och Travis – #Tranna
pll par 12
Hanna och Travis blev nära varandra i säsong 4, eftersom han hade bevis för att Hannas mamma inte dödade Wilden. De gjorde slit eftersom Hanna var full mest hela tiden, men också för att Caleb kom tillbaka. Stackars Travis!

13. Aria och Riley – #Rilia
pll par 13
Hade du också helt glömt bort Riley? Vi också! Han var tydligen ett av Arias engångsligg efter att hon fått reda på att Ezrea skrev en kriminalroman om Alis försvinnande.

14. Emily och Talia – #Emalia
pll par 14
Det har funnits en hel del konstiga par i PLL, och romansen mellan Emily och Talia är inget undantag. Talia verkade för det första vara ungefär 20 år äldre än Emily (inte för att det är något fel), men det visade sig sedan också att hon faktiskt var gift!

15. Noel och Jenna – #Jel
pll par 15
När Mona och Noel gjorde slut i säsong 2 så gick han direkt vidare till Jenna. Förhållandet ebbade till sist ut, men sedan fick vi se dem två tillsammans igen i säsong 7A när de jagade Charlottes mördare. Det är dock fortfarande oklart varför de jobbade ihop.

Hur många av dessa par hade du glömt bort?!

Läs mer om PLL:
21 frågor vi vill ha svar på efter Pretty little liars sommarfinal
11 spoilers inför de sista avsnitten av Pretty Little Liars
19 karaktärer du nästan glömt bort från Pretty little liars

Foto: Freeform
Källa: Seventeen

Annons
Annons


AnnonsLaddar