Twitter-ny-funktion

Twitters nya funktion gör så att du slippers se spoilers

Stör du dig också på att du ofta råkar se spoilers i sociala medier? Då kommer här en bra nyhet. Twitter lanserar nämligen en ny funktion som gör att du kan undvika det.

Om du inte ser det senaste avsnittet av din favoritserie direkt så finns det en stor chans att du råkar se spoilers i sociala medier. Det här har Twitter upptäckt och nu lanserar de en funktion som kan hjälpa dig att undvika detta.

Funktion går ut på att du kan dölja ord, fraser och hashtags i ditt flöde och notiser. Du kan också ställa in så under vilken tidsperiod du vill att det här ska gälla. Vilket är perfekt eftersom du gärna vill läsa om alla teorier efter att du sett avsnittet.

Detta gäller dock inte om du själv söker efter dessa ord, så undvik det om du inte vill veta något. För att verkligen undvika spoilers kan du också dölja vissa konton.

Så hur gör du? Klicka på din profil och därefter inställningar. Sedan går du till ignorerade ord och där kan du lägga till orden du vill dölja. Om du vill dölja konton går du till tystade konton.

Läs mer:
Twitters nya funktion ska tysta näthat
Nu blir det lättare att kontakta dina idoler på Twitter
Har Sofia Richie blivit avstängd från Twitter?

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: Unsplash