Annons

Annons

Nu blir det lättare att kontakta dina idoler på Twitter

Det ska bli lättare att kontakta kändisar på Twitter.Skulle du vilja att din största idol lägger märke till dig när du försöker kontakta hen på Twitter? Snart kan det bli betydligt lättare än innan!

De flesta vet att kändisarnas riktiga Twitter-konton har en liten blå markering vid namnet, just för att visa att kontot är äkta. Den här symbolen får ofta musiker, skådespelare, författare eller andra stora personligheter på nätet.

Annons

Hur man får en sådan där symbol vid sitt namn är dock ett mysterium, och ingen vet riktigt hur det går till. Fram till nu! Twitter har just gått ut och sagt att de ska göra det möjligt för vem som helst att ansöka om att få en sådan symbol vid sitt namn.

OMG! Harry Styles och Zara Larssons twitter-snack

Så, på vilket sätt skulle det här vara bra för dig? Jo, det är nämligen så att om en person som har den här symbolen vid sitt namn kontaktar en annan person som också har den (typ ALLA kändisar) så får de en notis om det på Twitter.

Om du har en blå symbol och vill kontakta Justin Bieber, så kommer han med största sannolikhet att se din tweet! Allt du behöver göra för att ansöka om symbolen är att ha ett uppdaterat Twitter-konto med korrekt information, ett användarnamn som visar vem du är och sedan fylla i en ansökningsblankett.

Wow… Systrarna Parnevik till attack mot Zara Larsson

Det finns dock en hake… Du måste fortfarande vara en person som folk är intresserade av på något sätt, antingen inom musik, Youtube, tv, journalistik eller sport. Det skadar dock inte att försöka få symbolen på Twitter ändå – för hur coolt vore det inte att kunna skriva med dina idoler?!

Läs mer:
Zara Larsson festade med Justin Bieber
8 saker som hände under Justin Biebers första Purpose-konsert
Zara Larsson talar ut om sitt största beroende

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar