mobil-appar-snygga-bilder

Sju appar som gör dina bilder ännu snyggare

Undrar du också hur alla andra lyckas ta så snygga bilder hela tiden? Knepet är redigeringsappar! FRIDA har listat sju stycken appar som gör dina bilder ännu snyggare.

När vi tar bilder med mobilen så blir de inte alltid som vi tänkt oss, även om våra mobilkameror är väldigt mycket bättre än de var förr. Som tur var finns det appar du kan ta hjälp av för att göra bilderna ännu snyggare! Här är våra favoriter.

VSCO

Den här appen är perfekt när du vill få till naturliga och snygga effekter på dina bilder. Du kan bland annat fixa till ljus, vitbalansen och skuggor. Den är enkel att använda och gratis att ladda ner (vissa saker måste dock köpas inne i appen). Funkar både för IOS och Android.

Google Snapseed

Med hjälp av Google snapseed kan du fixa till färg, ljus och kontrasterna i dina bilder. Appen finns både för Android och iOS. Den är gratis och enkel att hantera.

A color story

A color story är den perfekta appen för dig som vill ha mer färgglada bilder. Den är gratis och har mer än 100 färgglada filter som du kan använda. Du kan ljusa upp dina bilder och lägga till effekter.

Whitagram

Om du vill ha en vit bakgrund bakom en bild eller bara en ram så är den här appen perfekt. Efter att du fixat bilden i appen kan du också direkt lägga upp den på Instagram.

Collage

Om du vill lägga ut ett collage med bilder så är det här den bästa appen att använda. Med hjälp av appen kan du alltså sätta ihop olika bilder så att de ser snygga ut tillsammans. Den är enkel att använda, gratis och dina collage blir supersnygga!

Moldiv

Moldiv är den perfekta appen för dig som vill ha allt på samma ställe. I appen kan du både redigera dina bilder och sätta dit ramar. Du kan också ta bilder direkt i appen och redigera dem.

Läs mer:
Här är tricket som gör dina selfies snyggare än någonsin
Du kan ångra DM’s du skickat på Instagram – så gör du
Nu kan du se om någon tar screenshots på dina Instagram-bilder

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: unsplash.com