fakta om iphone 7

Nio hemliga fakta om Iphone 7 (som nyss läckte ut!)

Enligt ryktet ska Iphone 7 släppas i morgon under Apples evenemang i San Francisco. Nyss läckte nio spännande fakta ut om telefonen via hemliga dokument!

Tidningen Independent skriver att massor av ny information om Iphone 7 har läckt ut och via analysföretaget KGI Securities har denna sammanställts i en rapport. Företaget brukar vara pålitliga när de rapporterar om läckor inom Apple, så vi håller tummarna för att de nio hemliga funktionerna blir verklighet!

1. Sjukt snabb

Iphone 7 kommer att vara betydligt snabbare än alla tidigare Iphones. Det som gör att telefonen blir så snabb beror på ett A10-chip som finns i den nya luren. Hurra!

2. Blixten

Kameran på den nya telefonen kommer att förses med en helt ny blixt som gör att de bilder du tar i mörkret kommer att bli mycket bättre. Ansikten kommer även att synas bättre och bli mer realistiska. Bra för alla selfie-lovers!

3. Uttag för hörlurar

Att uttaget för hörlurar ska försvinna på Iphone 7 har vi skrivit om tidigare. De nya hörlurarna som följer med Iphone 7 ska pluggas in direkt i laddningsuttaget. Smart! Apple vill visa branschen att trådlösa hörlurar är rätt väg att gå, men de kommer ändå att inkludera en slags adapter som gör att du också kan använda dina gamla hörlurar i Iphone 7.

4. Nya färger på luren

Den nya telefonen kommer inte att komma i färgen space grey. I stället lanseras den i två nya färger: den ena heter dark black och den andra heter piano black. Totalt kommer Iphone 7 att släppas i fem olika färger.

Läs mer: Här är buggen som förstör tusentals Iphones

5. Kameran
Det här har vi skrivit om förut, men en av de största nyheterna med den nya Iphone-modellen är kameran på baksidan av telefonen. Den kommer nämligen att ha dubbellins som gör att du kommer att kunna ta mer detaljerade bilder. Hur bra?!

6. Större utrymme

Enligt det hemliga dokumentet ska Iphone rymma 256 GB, men det gäller endast till Iphone 7 Plus. Även 32 GB och 128 GB ska dock finnas för de nya modellerna.

7. Förbättrad skärm

Eftersom uttaget för hörlurar försvinner så kommer det att göra plats åt förbättringar till skärmen och till de inbyggda högtalarna. Det låter ju faktiskt grymt bra?

8. Mer vattentålig

Det borttagna hörlursuttaget har gett upphov till rykten om att Iphone 7 ska bli mer vattentät än de tidigare modellerna, eftersom det uttaget har varit det största öppna stället på telefonen där vatten tidigare har kunnat rinna in. Independent skriver även att mobilens skal är gjort i ett nytt material som bättre ska stöta bort vatten. Yay!

9. Hemknappen försvinner

Den stora knappen på Iphone kommer att vara borta på den nya modellen. I stället ska det bara finnas en tryckkänslig yta på skärmen. Hiss eller diss?

Läs mer om tech:
13 coola uppfinningar av kvinnor – som har förändrat världen
Instagram gör stor förändring (som ger dig fler följare!)
Så enkelt lurar du till dig mer minne i din Iphone

Foto: Lsa