Annons

Annons

Sju saker du borde veta om Iphone 7Senare i år väntas Iphone 7 presenteras av Apple. FRIDA har samlat sju fakta om Iphone 7 du borde veta!

Ännu en gång ska Iphone och Apple förändra allt – typ. I slutet av året väntas Iphone 7 släppas och redan nu cirkulerar rykten på nätet om vad vi kan vänta oss av Apple. FRIDA har samlat sju fakta om Iphone 7, eller rykten åtminstone.

Annons

1. Iphone 7 och Iphone 7 plus
Det sägs att Iphone 7 kommer att säljas i två olika storlekar likt föregångaren Iphone 6. Storlekarna sägs vara densamma som på Iphone 6 och Iphone 6 plus. Priset ska vara lägre på den mindre modellen.

2. Den består av ett mystiskt material
Fram tills nu har Iphone tillverkats i plast, glas och metall. Men nu menar insatta källor att den nya mobilen kommer att bestå av ett ”mystiskt material” som ännu är okänt för allmänheten. Kryptonit, någon?

3. Iphone 7 är vattentålig
Äntligen uppfyller Apple alla klantiga personers våta (bokstavligen talat) dröm och gör Iphone 7 vattentålig, om vi får tro vad ryktena säger åtminstone.

4. Hemknappen kan försvinna
Flera insatta menar att hemknappen försvinner för att skärmen på Iphone 7 ska kunna bli större. Huruvida det stämmer eller ej är givetvis oklart, men det vore lite coolt med en touchhemknapp, eller hur?

5. Nya hörlurar
Iphone 7 får ett nytt uttag för hörlurar, vilket både är bra och dåligt på samma gång. Det som är bra är att telefonen ska slimmas och göras smalare, vilket är anledningen till att man byter uttag för lurarna. Det dåliga är att dina gamla hörlurar inte kommer att passa i nya telefonen. Too bad, eller hur?

6. Två kameror
Många menar att Iphone 7 kommer att ha två kameror på baksidan för att ge bildkvalitet som på en systemkamera och bättre bilder när det är dåligt ljus.

7. Trådlös laddare
Flera teknikföretag har redan hoppat på trenden att ladda prylar utan sladd. Det är inte säkert att Iphone 7 kommer att ha funktionen med det sägs att man på Apple försöker utveckla en trådlös laddare till mobilen.

Foto: Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar