följare instagram

Instagram gör stor förändring (som ger dig fler följare!)

Instagram släppte nyligen en stories-funktion, vilket har gjort att många nu är ännu mer besatta av appen. Den kommande förändringen är dock ÄNNU bättre!

Sedan Instagram lanserade ”stories” har appen blivit ännu mer populär bland användarna än innan, och den har säkert snott en del användare från konkurrenten Snapchat. Men om du inte tycker att dina kompisar gör särskilt roliga stories på Instagram, så kommer appens nya uppdatering att göra dig glad.

Läs även: Tre appar som ger dig grymma Instagram-bilder i sommar

Instagram kommer nämligen att rekommendera stories som du bör titta på, även om du inte följer personen som har lagt upp den. Appen kommer att känna av vad du har för intressen, och sedan tipsa om stories som passar just dig. De stories som Instagram rekommenderar kommer du att hitta under ”Upptäck”-fliken (förstoringsglaset).

”Vi ser fram emot att lägga upp stories på ”Upptäck” om några veckor. Där kan användarna hitta nya roliga konton att följa och innehåll som intresserar dem”, säger en talesperson från Instagram.

Läs även: Instagrams hemliga inbox (så hittar du den!)

Den nya uppdateringen innebär alltså att även dina stories kommer att dyka upp som förslag hos personer som inte följer dig, vilket kan ge dig fler följare. Sjukt gött, eller hur?! Om du inte vill att främlingar ska kunna se dina stories så bör du kolla dina sekretessinställningar innan du postar något.

Kolla också in:
Här är bilderna som gör att folk avföljer dig på Instagram
Bevisat: Här är Instagram-filtret som ger flest likes
OMG! Nya appen låter dig stalka fritt på Instagram

Foto: IBL