Annons

Annons

Tre appar som ger dig grymma Instagram-bilder i sommarVill du få till ett snyggt Instagram-flöde i sommar? Här är apparna som ger dig riktigt bra redigeringar.

Undrar du också hur alla influencers på Instagram får till det där snygga, inspirerande flödet? Svaret: de har bra appar att redigera bilderna i. FRIDA tipsar om apparna som ger dig grymma bildredigeringar – självklart är alla gratis!

Annons

1. VSCO
vsco
En superenkel app som ger både en mängd filter och verktyg. Inställningarna påminner mycket om Instagrams egna, men innehåller mycket mer. Du kan exempelvis kopiera alla dina redigeringar på en bild och föra över till en annan, utan att behöva göra om allt från början. Sjukt smidigt när du inte kan bestämma dig för vilken selfie du ska välja. Dessutom kan du göra ditt eget flöde i appen med alla redigerade bilder, så du kan se hur flödet kommer se ut på Instagram sedan.

Gilla FRIDA på Facebook

Läs också: Här är appen som alla vill ha på sin Iphone just nu

2. Snapseed
snapseed
Snapseed är Googles egen bildredigeringsapp med standardverktyg som skärpa, kontrast och exponering. Appen utlovar också filter med stil. Hur nice låter inte ”glamour glow” till exempel? Värt att testa!

3. BeFunky
befunky
Appen ger dig både filter och standardredigeringar som varmt ljus, kallt ljus, highlights och så vidare – men du kan också strössla dina bilder med stickers och lägga till ramar.

Läs även:
Instagrams hemliga inbox (så hittar du den)
Så gör du din Iphone snabbare (på bara fem sekunder)
Varning: Apples nya uppdatering innehåller stor bugg

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar