video-appar

Fem appar som gör dina videos snyggare och roligare

Älskar du att göra olika videos? Då måste du spana in de här apparna. Med hjälp av dem kan du nämligen göra ännu häftigare videos.

Clips

Clips är appen som har alla funktioner du kan tänkas behöva. Med hjälp av appen kan du både klippa, texta och redigera dina videos. Du kan också spela in direkt med hjälp av appen. Den är enkel att använda och har massa roliga effekter du kan använda.
Funkar på: iOS
Kostar: Gratis

Quik

Quik var från början utformad för att göra dina Instagram-videos snyggare men funkar också för andra typer av videos. Den är enkel att hantera och du kan lägga till text, filter samt grafik.
Funkar på: iOS och Android
Kostar: Gratis

Adobe premiere clip

Vanligtvis använder du Adobe premiere när du klipper videos via datorn men det finns även en app. Det är inte jätteavancerad men fungerar utmärkt för dig som enkelt vill klippa ihop olika klipp.
Funkar på: iOS och Android.
Kostar: Gratis

Funimate

Funimate fungerar perfekt för dig som bara vill klippa ihop en enkel film du gjort själv. I appen finns filter du kan använda och den är väldigt enkel.
Funkar på: Android
Kostar: Gratis

Video Editor

Med hjälp av Video Editor kan du redigera, klippa och lägga på musik på dina videos. Den är enkel att använda och passar perfekt för dig som producerar för Instagram.
Funkar på: iOS och Android.
Kostar: Gratis

Läs mer:
Sex smarta hacks du måste känna till på Instagram Stories
Sju appar som gör dina bilder ännu snyggare
Sex sätt att få ett snyggare Instagram-flöde

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL