Annons

Annons

Allt vi vet om säsong 3 av Stranger things – just nu

Stranger-things-sasong-3


Det är ett bra tag kvar tills den tredje säsongen av Stranger things kommer men här är allt vi vet hittills sett till skådespelare, trailers, handling och premiärdatum.

Blir det en säsong 3 av Stranger things?

Netflix har bekräftat att det kommer bli en tredje säsong av serien Stranger Things. Den tredje säsongen kommer att bestå av åtta avsnitt.

När har Stranger things säsong 3 premiär?

Serien har ännu inte fått ett premiärdatum men beräknas komma någon gång i slutet av 2018 eller i början av 2019.

Annons

Vad kommer Stranger things säsong 3 att handla om?

Det är ännu inte klart exakt vad den tredje säsongen av Stranger things kommer att handla om. Den andra säsongen slutade med att det mest löste sig även om vi fick se att monstret i den undre världen fortfarande verkade leva.

Det vi vet är att det i alla fall kommer att vara ett tidshopp på ett år. Säsong tre kommer alltså börja ett år efter säsong två. För Hollywood reporter berättar Matt Duffer, en av skaparna bakom serien, att de måste göra ett tidshopp sett till att skådespelarna blivit äldre och de måste passa in.

Skaparna bakom serien har också avslöjat att vi kommer få se mer av Steve och Dustins bromance.

Något vi hoppas på i säsong tre är att vi ska få veta mer om Eleven/Jane och Eight. Finns det fler som dem där ute och kommer vi att få träffa dem?

Vilka skådespelare kommer vara med i säsong 3 av Stranger things?

Än så länge verkar det som att alla skådespelare som varit med i de tidigare säsongerna ska vara med. Det har ännu inte bekräftats om det kommer några nya.

Läs mer:
11 saker du inte visste om Stranger things
Millie Bobby Brown kan komma att spela Jellybean i Riverdale
Så snor du stilen av Millie Bobby Brown

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar