Sex tecken på att du inte är bra på att kyssas

Sex tecken på att du inte är bra på att kyssas

Vet du inte om du är bra på att kyssas? FRIDA har listat sex tecken på att du behöver träna mer på dina kysstekniker!

Det är inte alltid lätt att veta hur man ska kyssas. Hur hånglar man egentligen? Här får du flera tips! Till nästa fråga! Hur vet man om man är dålig på att kyssas? Vi har listat sex tecken på att det här med att kyssas kanske inte är din starkaste sida.

1. Erbjuder dig tuggummi direkt efter

Det är såklart inte nödvändigt att borsta tänderna eller tugga tuggummi innan varje hångel, men försök att undvika att äta mat som får din andedräkt att lukta innan du sticker in din tunga i någon annans mun. Alla vet hur äckligt det är med dålig andedräkt!

2. Frågar om det är din första kyss

Du behöver nödvändigtvis inte vara dålig på att kyssas för att du aldrig har gjort det förr, men det krävs oftast lite träning innan du blir bra på något – practise makes perfect! Här är sju tips på att bli bättre på att kyssas.

3. ”Vore det inte lite roligt att titta på en instruktionsvideo om hur man hånglar?”

Det kanske känns otroligt jobbigt i stunden att din partner föreslår att ska titta på en instruktionsvideo, som om det bara är du som är dålig på att kyssas, men kom ihåg att man är två om att hångla! Genom att titta på en instruktionsvideo kan ni få massor av bra hångeltips som ni sedan kan använda er av – tillsammans!

4. ”Jag är mer en kram-person”

Det finns nog inget tydligare tecken på att din partner inte gillade din kyss än det här. Kanske har du gjort några av de här misstagen?

5. Suger eller biter lite för hårt i hens läpp

Du kanske råkade bita tag i läppen eller suga alldeles för hårt. Passionerade kyssar kan vara väldigt heta, men försök att ta det lite lugnare nästa gång. Kom ihåg att läppar är väldigt känsliga och att det är minst lika mysigt med en öm och långsam kyss.

6. Använder för mycket tunga

Använd inte för mycket tunga när du kysser din partner. Tumregeln lyder: Ju mindre desto bättre. Försök att känna av hur mycket tunga din partner använder och anpassa dig efter det.

Läs mer!
Det här betyder olika typer av kyssar
14 saker du inte visste om kyssar
Test: Vilken kyss-typ är du?

Av: Mina Gilbertsson

Foto: IBL